Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
Fastighetsfiber.

Hela Sverige får fiber.

Vi vill göra Internet tillgängligt för alla. IP-Only erbjuder en fiberanslutning som uppfyller framtidens krav på kommunikation. Vårt fibernät är öppet och neutralt för att skapa valfrihet och den konkurrens som krävs för att nya tjänster och nytt innehåll ska fortsätta att skapas, uppfinnas och fylla nätet.

Villaägare

Hittills har i första hand de som bor i lägenhet fått fiber. Nu är det dags för villaägarna! Det handlar om mer än en miljon hushåll. Vi vet att detta är välkommet och att intresset är stort. Mer än sju av tio hushåll väljer att uppgradera till fiber när möjligheten erbjuds.

Mer för dig som är villaägare

BRF och privata fastigheter

Du står inför möjligheten till en snabbare vardag. Vi erbjuder fiber som ger din fastighet ett snabbt och stabilt bredband för internet, TV och telefoni. Fiber erbjuds till varje lägenhet och ger en snabb, stabil och säker fördel: alla boende får ett av Sveriges bredaste tjänsteutbud och full valfrihet.

Läs mer om fiber till flerfamiljshus

Samfälligheter

Vi tycker att alla som bor på landsbygden ska ha samma förutsättningar för kommunikation som de som bor i större orter. För att landsbygden ska leva och utvecklas behövs det moderna bredbandslösningar. Tillsammans med byNet bygger vi fiber i hela landet. Läs mer på www.bynet.se.

Kommersiella fastigheter

För många företag, oavsett storlek och bransch är Internet kritiskt för att verksamheten ska fungera. Vi levererar ett fibernät som klarar framtidens krav på digital kommunikation. I vårt öppna nät väljer ni fritt bland marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer. Kontakta oss på: fastighetsanslutning@ip-only.se.

Byggbolag

Allt fler är beroende av en riktigt snabb och driftsäker internetuppkoppling. Många äldre uppkopplingar kan krångla eller börja gå långsamt när flera i bostaden och fastigheten använder Internet samtidigt. Det är här IP-Only kommer in i bilden med vårt snabba och öppna nät. Vi samarbetar med ett flertal byggbolag kring nybyggnation.

Kontakta mig om fastighetsanslutning