Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
#inteialmedalen

Digitalisering hetare än någonsin i Almedalen men kunskapen är låg.

IP-Onlys undersökning visar att it-kunskapen i Almedalen är alldeles för låg. Endast fyra procent av Sveriges it-chefer var på plats och endast sju procent av seminarierna med temat digitalisering hade en it-chef i panelen. Läs mer i rapporten som släpps efter sommaren.

Jag vill ta del av rapporten
Mikael Westerlund, Jourhavande IT-chef i Almedalen

Jourhavande it-chef

På grund av den låga it-kunskapen i Almedalen lanseras tjänsten Jourhavande it-chef. Från och med onsdag 21 juni kan Mikael Westerlund, it-chef på IP-Only, bokas kostnadsfritt till paneler som saknar den nödvändiga it-kunskapen.
– Det är självklart för mig att ställa upp på detta. Vår satsning med Jourhavande it-chef kan självklart inte ensam rädda digitaliseringssamtalen i Almedalen, men kanske kan fler få upp ögonen för den viktiga kunskapsfrågan. Digitaliseringen är alldeles för viktig för att enbart diskuteras av de som tror och hoppas, säger Mikael Westerlund, it-chef på IP-Only.

Bokning av Jourhavande it-chef

Jourhavande it-chef Mikael Westerlund, it-chef på IP-Only, bokas genom att twittra till @jouritchef (direktmeddelande behövs inte, ett mention räcker). Medverkan i panelerna är beroende av tidsutrymme – Mikaels agenda är tom när kampanjen börjar klockan 0800 den 21 juni men kommer kontinuerligt att fyllas.

Besök @jouritchef på Twitter

Digitaliseringsindex

Den 13 juni gick vi igenom samtliga evenemang inom ämnet ”digitalisering”. Vi hittade 25 evenemang som innehöll minst en av de titlarna. Av de 364 evenemang under kategorin digitalisering deltar en it-chef endast i 25 av dem, vilket ger ett digitaliseringsindex på 7 procent. Siffrorna är tagna 13 juni utifrån det officiella Almedalsprogrammet.

Mer information om digitaliseringsindex
Ikon - Digitaliseringsindex

Nyheter och blogg

Nedan presenterar vi nyheter kopplade till #inteialmedalen

Bild på Mikael Westerlunds blogg

Vad digitalisering innebär för landets invånare

Igår hade lugnet lagt sig över Almedalen och det märktes att många har tagit sig tillbaka till fastlandet.

Läs blogginlägget
Bild på Mikael Westerlunds blogg

Digitaliseringens tid är idag- inte imorgon

Vädret har varit helt fantastiskt här i Almedalen de senaste dagarna, förutom lite regn på tisdagsmorgonen har vi haft strålande solsken.

Läs blogginlägget
Bild på Mikael Westerlunds blogg

På seminarier om digitalisering

Det är väldigt kul att vara på plats här i Almedalen som Jourhavande it-chef när så många evenemang handlar om digitalisering.

Läs blogginlägget
Bild på Mikael Westerlunds blogg

Almedalen är igång

Nu är jag på plats i Visby och taggad för en vecka fylld med digitaliseringssamtal och spännande möten.

Läs blogginlägget
Bild på Mikael Westerlunds blogg

Jourhavande it-chef i ur och skur

Nu börjar det dra ihop sig inför Almedalsveckan och många börjar koka av förväntan. Almedalen är verkligen definitionen av ett kontrollerat kaos.

Läs blogginlägget
Bild på Mikael Westerlunds blogg

Tillgänglig för debatter i Almedalen

Eftersom det är så få it-chefer på plats i Almedalen i år (bara fyra procent) kommer jag att agera stand in för de som inte är där. Jag hoppas alltså på chansen att få föra dina insikter, kunskaper och åsikter vidare till debatterna i Almedalen.

Läs blogginlägget
Bild på Mikael Westerlunds blogg

Äntligen dags för Almedalen

Snart är det äntligen tid för en av mina sommarfavoriter – Almedalen. Det är fjärde året i rad som jag deltar och jag ser fram emot alla spännande seminarier och diskussioner om digitalisering.

Läs blogginlägget
Bild från Gotland

Digitalisering hetare än någonsin i Almedalen

Digitaliseringen blir ständigt hetare i Almedalen samtidigt som it-kunskapen är låg enligt en stor undersökning av Sifo. Endast fyra procent av it-cheferna närvarar.

Läs pressmeddelandet
Mikael Westerlund, IP-Only

Jourhavande it-chef lanseras i Almedalen

Undersökningar visar extremt låg it-kunskap i Almedalen – fyra procent av it-cheferna är där och de medverkar i endast sju procent av digitaliseringsevenemangen. Därför lanseras nu Jourhavande it-chef – en gratis resurs till Almedalspaneler som saknar relevant teknikkunskap.

Läs pressmeddelandet

Fyll i din mejl så får du rapporten när den är publicerad.