Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2015-02-05
|
Kategori:

Nyheter

IP-Only Årets Bolag 2014

IP-Only Årets Bolag 2014

I hård konkurrens utsågs IP-Only AB i natt till Årets Bolag 2014 på Telekomgalan på Grand Hôtel i Stockholm. Terminstart Telekom, som anordnas av Telekomnyheterna, samlar hela IT- och Telekombranschen och avslutas med en gala där Telekompriset delas ut i 7 kategorier, varav Årets Bolag är det stora prestigepriset.
– Otroligt kul! Det känns också fantastiskt bra att allt det hårda arbete som alla medarbetare på IP-Only lägger ner verkligen syns och får effekt. Det vi kämpar för är viktigt för hela samhällsutvecklingen. Att utmana den stora jätten i att bygga ut en alternativ nationell infrastruktur kräver en stark tro på det vi gör, mycket mod, skarpa hjärnor och stort hjärta. Därför känns det fantastiskt att ha fått branschens erkännande, säger Mikael Philipsson, VD för IP-Only.

IP-Only Årets Bolag 2014 – Juryns motivering:
”För att sticka ut ur mängden och lyckas kamma hem Telekomgalans prestigepris Årets Bolag måste man verkligen ha det där extra som inte är självklart bland alla bolag.
Priset till Årets Bolag går till ett bolag som har en lång och brokig historia, men som under den senaste tiden har lyckats visa varför man är värd detta pris.
En hård konkurrens är något som gynnar både innovation och slutkunder. För att konkurrens ska uppstå krävs att någon vågar satsa framåt. Årets vinnare har lyft blicken högre och längre än någon annan på den svenska marknaden och är villig att kämpa stenhårt för att ge oss fibernätsinfrastruktur i såväl Grums som i Uppsala. Årets Bolag är IP-Only”

Dela:

Till startsidan