Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-03-15
|
Kategori:

Nyheter,

Samarbete

Historiskt byggbeslut i Enköpings kommun

Enköpings kommun och IP-Only ger alla medborgare på landsbygden möjlighet att ansluta sig till fibernätet.

– Det är nu några månader sedan vi skrev ett samverkansavtal med IP-Only, med övertygelsen om att samarbete mellan privata initiativ och kommunen är absolut nödvändigt för en så snabb fiberutbyggnad som möjligt, säger Helena Proos (S), kommunstyrelsens ordförande på Enköpings kommun.

– Dagens glädjande besked innebär att samtliga medborgare på vår landsbygd har möjlighet att ansluta sig till fibernätet och därmed bli en del av framtidens infrastruktur. Ytterst är detta ett demokratiprojekt då landsbygden nu får samma digitala möjligheter som staden. Och vi är inte nöjda förrän alla fått chansen att vara med, säger Helena Proos.

– Tidplanen följs, vi håller vad vi lovar och offensiven fortsätter. Den effektivaste och snabbaste fiberutbyggnaden sker när näringslivet och offentliga sektorn samarbetar. Detta arbete tillsammans med Enköpings kommun är ett utmärkt exempel på det, säger Mats Olofson, senior affärsutvecklare på IP-Only.

Mer information: Samverkansavtalet mellan Enköpings kommun och IP-Only.

Dela:

Till startsidan