Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-03-16
|
Kategori:

Nyheter,

Om IP-Only,

Samarbete

IP-Only ny storsponsor till Östersund Basket Damer

Östersund Basket och fiberföretaget IP-Only har skrivit ett treårigt samarbetsavtal som innebär att bolaget blir föreningens nya huvudsponsor. Samarbetet presenterades officiellt i samband hemmamatchen mot Udominate där IP-Only är matchvärd.

–Vi är mycket glada över att få in IP-Only som en av lagets största sponsorer. Vår målsättning är att vara ett nationellt etablerat elitlag. Det är en styrka för oss att ha både lokala och nationella samarbetspartners, säger Östersund baskets sportchef Krister Blomgren.

IP-Only valde att samarbeta med Östersund Basket efter noggrant övervägande.

–Föreningens långsiktiga arbete och värdegrund passar oss. Inte minst mot bakgrund av att IP-Only jobbar hårt för att rekrytera fler kvinnor till teknikbranschen. Att vara med och satsa på ett lag i dameliten ligger helt i linje med våra värderingar, säger IP-Onlys vd Henrik Ringmar.

Under de tre år som samarbetet löper har IP-Only och Östersund Basket satt upp gemensamma målsättningar för vad samarbetet förhoppningsvis ska leda till på det sportsliga planet.

–Östersund Basket siktar mot Sverigetoppen, och vi vill vara med och stötta dem på den resan. I synnerhet med tanke på sättet som klubben jobbar på med grund i den egna talangverksamheten, säger Henrik Ringmar.

Dela:

Till startsidan