Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-05-22
|
Kategori:

Nyheter,

Om IP-Only,

Samarbete

Fem deltagare vann proffskontrakt i spelet Counter-Strike - med teknik från IP-Only

Fem personer kan i dag kalla sig Counter-Strike-proffs. Detta efter att de vunnit CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) i den unika realityshowen Gamerz som avgjordes i helgen. Gamingserien är unik i sitt slag – för första gången avgörs CS:GO-tävling som en realityserie.

Gamingvärlden har vuxit lavinartat under senaste år, och tävlingarna avgörs numer på arenor. Så även denna gång. Allt direktsändes via sociala medier och dess storlek, målgrupp och prestandakrav gjorde att nätinfrastrukturen var en kritisk faktor för att storsatsningen skulle lyckas. IP-Only levererade nätlösningarna och kommenterar så här:

– Vi mår alla bra av att utmanas, och att leverera nätinfrastruktur till en gamingserie, som livesänds i sociala medier, är utmaningarnas moder. Vi tror på att samarbeta med partners vi kan relatera och ge värde till – och realityserien Gamerz är en sådan, En kul upptäckt var att det visade sig att vi på IP-Only hade fler gamers än jag trodde. Det har varit mer gamingdiskussioner än om vädret vid våra kaffemaskiner, säger Mikael Westerlund, teknikchef på IP-Only.

– Å IP-Onlys vägnar vill jag självklart också gratulera segrarna. Att prestera så bra, under så hård press, är självklart en stor bedrift. Om någon av dessa vill jobba på IP-Only, let me know. Det är precis sådana medarbetare vi har och vill ha fler av, säger Mikael Westerlund.

Två lag, ett rött och ett blått, tävlade om proffskontrakt. Det röda laget vann, och hade följande spelare:
Adam ”Wolfy” Andersson, Sebastian ”Ensa” Aas, Jonas ”Queenix” Dideriksen, Linus ”Limpone” Wecksell och Dylan ”DH” Hamrini.

– En annan fördel som den snabba fiberinfrastrukturen möjliggör är att detta event faktiskt kan anordnas överallt i Sverige. Vi brukar säga att hela Sverige ska leva, och det gäller även gaming, avslutar Mikael Westerlund.

Mer information om tävlingen:
http://gamerz.global/

Tidigare nyhet från IP-Only:
http://www.ip-only.se/blog/2017/04/28/unik-svensk-storsatsning-inom-professionell-gaming-ip-only-levererar-snabbt-och-sakert-natverk/

Mediakontakt
Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se

Dela:

Till startsidan