Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-10-05
|
Kategori:

Pressmeddelanden,

Samarbete

Digitaliseringen accelererar i Skåne – samtliga på Åstorps landsbygd får nu fibermöjlighet

100 procent av hushållen i Åstorp får möjlighet att fiberansluta sig när IP-Only nu utökar sin Skåneoffensiv. Byggstart är planerad till första kvartalet 2018.
– Fiberutbyggnaden vitaliserar landsbygden. Vi välkomnar därför alla privata initiativ som gör det möjligt så snabbt och effektivt som möjligt, som IP-Only, säger Ronny Sandberg, kommunstyrelsens ordförande i Åstorp.

Skånes offensiva fibermål kräver offensiva fiberoperatörer. IP-Only expanderar stort i regionen, med utbyggnaden i Åstorp som senaste exemplet.

– Fiberutbyggnaden vitaliserar landsbygden. Vi välkomnar därför alla privata initiativ som gör det möjligt så snabbt och effektivt som möjligt, som IP-Only. Tillsammans har vi målet att 100 procent ska ha möjlighet att fiberansluta sig redan under 2019 – i god tid innan regeringens bredbandsmål, säger Ronny Sandberg, kommunstyrelsens ordförande i Åstorp.

Samtliga – 100 procent – av de 600 hushållen i Åstorps landsbygd får nu erbjudande. Byggstart planeras till första kvartalet nästa år. Samma år – 2018 – ska samtliga medborgare som beställt fiber vara inkopplade. Kampanjpris gäller fram till och med 31 oktober 2017.

Det är ett stort arbete som väntar – cirka 77 000 meter kommer att schaktas. IP-Onlys utbyggnad är fullt ut kommersiell vilket betyder att inga bidrag används, med sparade skattepengar som följd.

– Vår målsättning ligger fast – digitala klyftan mellan stad och landsbygd ska bort. Detta gäller inte minst i Skåne där Åstorp och dess landsbygd är senaste exemplet. Vi har många goda samarbeten med kommuner runtom i Sverige, och glada över ytterligare ett, säger JC Svensson, regionchef Syd på IP-Only.

Mediakontakt
Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se 

Dela:

Till startsidan