Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-10-16
|
Kategori:

Pressmeddelanden,

Om IP-Only

Björn Lundström ny chef för Network Infrastructure på IP-Only

IP-Only investerar stort i utbyggnaden av fibernät i Sverige, så att fler kan ta del av digitaliseringens möjligheter. Den 6 november tillträder Björn Lundström som ny chef för Network Infrastructure.

Björn Lundström kommer närmast från en tjänst som gruppteknikchef på telekombolaget Ooredoo i Qatar. Tidigare har Björn Lundström arbetat som Group CTO och CTO för Tele2 i Sverige. 

– Det känns mycket bra att ha Björn Lundström med i teamet. IP-Only är inne i en stark expansionsfas. Bolaget har en hög tillväxttakt och Björn har med sig erfarenhet som är värdefull för oss, säger Henrik Ringmar vd för IP-Only.
 
– Det är en fantastisk resa som företaget är inne i och jag är glad att få vara med på den resan. Det känns väldigt bra att bli en del av IP-Only-gänget och jag ser fram emot att leda arbetet på Network Infrastructure,  jag tror att jag har mycket att bidra med, säger Björn Lundström. 
 
Björn Lundström kommer att ingå i IP-Onlys koncernledningsgrupp.

Mediakontakt 

Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only 
Tel: +46 708 70 00 60 
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se 

Om IP-Only 

IP-Only är en svensk internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se 

 

 

Dela:

Till startsidan