Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-10-26
|
Kategori:

Nyheter,

Om IP-Only

IP-Only medfinansiär till konsumentrådgivning om fiberfrågor

För första gången någonsin har en majoritet av svenskarna en fiberuppkoppling. Enligt rapporten ”Svenskarna och internet”, som Internetstiftelsen i Sverige (IIS) publicerade i oktober 2017, har 51 procent av medborgarna fiberanslutning.

Utifrån denna stora nätutbyggnad lanserar Telekområdgivarna en ny kostnadsfri konsumentrådgivning för fiberfrågor. IP-Only är en av sex finansiärer bakom satsningen som väntas öka både kunskapen om, och transparensen inom, fiberbranschen.

Rådgivningen är neutral och kostnadsfri. För att garantera opartiskhet är Konsumentverket och Post- och telestyrelsen representerade, och har utslagsröst, i Telekområdgivarnas styrelse.

– Jag är glad över att konsumenter från och med idag, tack vare de sex finansiärerna, på samma sätt som vid frågor om telefoni och tv kan få opartisk rådgivning och hjälp vid eventuella tvister när de ska skaffa sig en fiberanslutning, säger Kajsa Frisell, näringspolitisk expert på IT&Telekomföretagen och styrelseledamot i Telekområdgivarna.

– I takt med att fiberutbyggnaden breder ut sig över Sverige ökar behovet av opartisk och neutral rådgivning. Att vara med ett finansiera denna satsning av Telekområdgivarna är därför självklar för oss. Viktiga saker, som framtidens infrastruktur, kräver extra stora informationsinsatser, säger Johannes Boson, affärsområdeschef på IP-Only.

Telekområdgivarna ägs av IT&Telekomföretagen.

Dela:

Till startsidan