Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-11-06
|
Kategori:

Pressmeddelanden,

Samarbete

Hela Örebros landsbygd får nu möjlighet till fiberanslutning

Uppemot 2 000 hushåll på Örebros landsbygd får nu erbjudande om fiber när offensiva fiberutbyggnaden nu går in i slutskedet.
– Fibernätet är samhällsviktigt då det bland annat möjliggör morgondagens samhällstjänster och arbete på distans, så jag hoppas att så många som möjligt ansluter sig, säger Andreas Ernestam, strateg på Örebro kommun.

Fiberoperatören IP-Only gick i somras ut med byggbeslut i flera områden i Örebro kommun. Satsningen accelererar nu när erbjudande går ut till boende i de delar av landsbygden som kommunen prioriterat.

– Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk, det gäller även fiberutbyggnaden. Att nu även Örebros landsbygd får möjlighet att ansluta sig till morgondagens kommunikationsnät är viktigt för hela kommunen, säger Andreas Ernestam, strateg på Örebro kommun. 

Uppemot 2 000 hushåll, spridda över hela kommunen, får nu möjlighet att ansluta sig till fibernätet. Däribland områden kring dessa:
– Glanshammar
– Lannafors
– Bocksboda
– Sånnaboda
– Älgesta
– Hässelkulla/Täby
– Förlunda/Yxtaby
– Långbyn
– Ekeby-Almby
– Kilsmo
– Brevens bruk

– Vi närmar oss mållinjen i fiberutbyggnaden. Fibernätet är samhällsviktigt då det bland annat möjliggör morgondagens samhällstjänster och arbete på distans, så jag hoppas att så många som möjligt ansluter sig, säger Andreas Ernestam. 

IP-Only ser ett ökat intresse för fiberutbyggnaden bland fastboende, fritidshus och företag på landsbygden.

– Intresset för fiber har varit stort. Ingen ska stå utanför och genom information och det goda samarbete vi har med Örebro kommun finns goda förutsättningar för att nå ut till alla, säger Kajsa Danielsson, regionchef Mälardalen på IP-Only.

Kontakt Örebro kommun
Andreas Ernestam, strateg Örebro kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Tel: 019-21 16 18
E-post: andreas.ernestam@orebro.se

Mediakontakt IP-Only
Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only
Tel: 0708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se

Dela:

Till startsidan