Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2017-11-22
|
Kategori:

Pressmeddelanden,

Samarbete

EU-pris till fibersamarbete på Gotland

Region Gotland fick utmärkelsen ”Innovative models of financing, business and investment” av EU. Bakom priset ligger samarbeten med privata initiativ, däribland fiberoperatören IP-Only.
– Vi ser utnämningen som ett glädjande bevis på hur långt man kan komma med energi, vilja och – inte minst – samverkan över gränser, säger 
Anne Mousa Ståhl, bredbandskoordinator på Region Gotland.

European Broadband Awards 2017 är Europeiska unionens sätt att uppmärksamma pionjärer inom fiberutbyggnaden. Årets vinnare av kategorin ”Innovative models of financing, business and investment” blev Sverige och Region Gotland.

– Att Gotland ligger långt framme med fiberutbyggnaden i Sverige vet vi, inte minst efter PTS bredbandskartläggning som görs varje år. Vi är både stolta och glada över att detta långa, strategiska arbete nu även uppmärksammas av Europeiska unionen. Vi ser utnämningen som ett glädjande bevis på hur långt man kan komma med energi, vilja och – inte minst – samverkan över gränser, säger Anne Mousa Ståhl, bredbandskoordinator på Region Gotland.

Fiberoperatören IP-Only är etablerade på Gotland sedan 2013 och har varit pionjär i fiberutbyggnaden på ön. Företaget har haft många samarbeten med Region Gotland – och varit en offensiv aktör i den utbyggnad som nu uppmärksammas av EU. IP-Only har bland annat gjort följande:

– Först och främst blir jag stolt och glad som gotlänning över att ön får ett pris som uppmärksammar innovativa lösningar. Yrkessmässigt vet jag dessutom hur mycket arbete som ligger bakom detta pris.  Region Gotland har gjort ett mycket bra jobb med att samordna utbyggnaden, och varit öppna för innovativa lösningar och samarbeten – bland annat med oss på IP-Only. Det är det detta priset belönar, säger Tommy Andersson, stadsnätschef IP-Only Gotland.

Mediakontakt
Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se

 

Dela:

Till startsidan