Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2018-01-02
|
Kategori:

Pressmeddelanden

9 000 hushåll i Örnsköldsvik erbjuds fiberanslutning – stor utbyggnad under 2018

Cirka 9 000 hushåll erbjuds just nu fiberanslutning av IP-Only. Byggbeslut har tagits i nästan hälften av områdena företaget är aktivt inom – sju av sjutton.
– Redan under 2018 kommer en majoritet av våra kunder i Örnsköldsvik ha möjlighet att surfa på höghastighetsbredband, säger Mats Nilsson, regionchef Norr, IP-Only.

Digitaliseringen som sprider sig över hela Sverige når nu även Örnsköldsvik. Fiberoperatören IP-Only har tidigare sagt att man investerar uppemot 15 miljarder kronor på utbyggnaden, och sju av dessa kommer gå till landsbygden.

I Örnsköldsvik har nu nästan 9 000 hushåll möjlighet att anmäla intresse för fiberanslutning och redan nu har drygt en tredjedel beställt.

– Detta är goda nyheter för alla vänner av ett digitalt jämlikt Sverige. Redan under 2018 kommer en majoritet av våra kunder i Örnsköldsvik ha möjlighet att surfa på höghastighetsbredband. Detta innebär möjligheter – bland annat ett flexiblare arbetsliv och tillgång till morgondagens samhällstjänster, däribland e-hälsolösningar, säger Mats Nilsson, regionchef Norr på IP-Only.

IP-Only är aktiva i sjutton områden i Örnsköldsvik, i dessa har det redan tagits byggbeslut:
Gullvik, Lomsjö, Mellansel, Mellansel fas två, Själevad, Ås och Överhörnäs.

– Just nu pågår försäljning i många områden och intresset är högt. Redan nu har nästan var tredje beställt. Antal beställningar ökar hela tiden, säger Mats Nilsson

Mediakontakt
Niclas Karnhill, presskontakt IP-Only.
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk Internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se

Dela:

Till startsidan