Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
2018-03-07
|
Kategori:

Nyheter,

Event,

Om IP-Only

IP-Only visar ett starkare företagserbjudande än någonsin när företaget är värd för årets Carrier Roundtable

Carrier Roundtable är en nätverksträff för folk inom it- och telekombranschen, såväl operatörer som kunder. Under årets första Carrier Roundtable, av årets fyra, står IP-Only som värd. Företaget kommer då, med nya DGC-muskler integrerat i företaget, visa upp ett starkare företagserbjudande än någonsin. Och intresset är stort – eventet är sedan länge fullbokat.

Utöver att IP-Only kommer att visa upp företagserbjudandet – däribland ett större nät än någonsin – finns möjligheter till nya storaffärer. Eventet är även en chans för IP-Only att etablera sig som thought leader på marknaden. Företaget som leder utvecklingen när andra följer.

Framtidstänkandet är även temat för dagens talare – trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud. Han kommer prata om artificiell intelligens och andra tekniker som väntar bakom hörnet. Framåtblickande – precis som IP-Only.

Dela:

Till startsidan