Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
Flexibilitetsfiber.

Flexibelt efter era behov.

I vårt nät och i våra datacenter erbjuder vi tillförlitlig och framtidssäkrad datakommunikation och ett stort antal skalbara tjänster anpassade efter dina behov. Läs mer nedan kring varför kunder väljer oss idag, våra tjänster och branschspecifika erbjudanden.

Stressfri it

En effektiv it-miljö ökar trivseln och minskar stressen på arbetsplatsen - för både it-chefen och medarbetarna. Därför presenterar vi "Stressfri it", en serie om sex artiklar som hjälper dig som it-chef att frigöra tid till strategi istället för support - och samtidigt få nöjdare, kreativare och mer effektiva medarbetare.

Läs artiklarna på vår kampanjsida

Därför väljer våra kunder IP-Only.

Många kunder har funnit fördelarna med att gå med IP-Only, exempelvis Tyréns, Clas Ohlson, Systembolaget och Office Depot.

Ikon - eget fibernät

Eget fibernät

Våra kunder vill ha erfarenhet, trygghet och kvalitet. Det erbjuder vi eftersom vi äger vårt eget fibernät och utvecklat tjänster baserat på fiber sen 1999. Ingen fokus på koppar eller mobiltelefoni, utan bara på infrastrukturtjänster.

Ikon - Neutrala

Öppna och neutrala

Vi tror på bästa lösningen och pris/prestanda till kund. Det ger vi tack vare vårt egna nät samt att vi jobbar med alla nätägare från andra operatörer till stadsnät. En alliansfrihet utan begränsande koncernförhållanden.

Ikon - utmanare

Nära och lyhörda

Våra kunder gillar att vi är tillgängliga och engagerade. Vårt mindre och värdedrivna bolag är utmanaren i branschen, men vi tycker själva att vi är bäst i branschen på det vi gör.

Våra tjänster

Datacom

I vårt eget fibernät kan vi erbjuda riktigt kraftfulla nättjänster för kunder med höga krav på prestanda, tillförlitlighet och service.

Till tjänsterna

Cloud/datacenter

Med ett antal datorhallar och teknikplattformar så kan vi erbjuda utrymme med optimal driftmiljö samt kapacitetstjänster i molnet.

Till tjänsterna

Voice

IP-Only är en fullskalig teleoperatör med en modern och flexibel plattform som låter oss leverera helt enligt kundernas önskemål.

Till tjänsterna

Wholesale

Hög kapacitet och god nordisk täckning lockar både nationella och globala operatörer med behov av transport- och accesstjänster.

Till tjänsterna

Fiber för stora koncerner eller för små företag

Servitör tar bullar på kafé

Ett kontor eller butik

För att ansluta ditt företag till fiber behöver vi finnas där du finns. Använd vår internettjänst för att kolla upp om du kan få fiber till ditt företag.

Läs mer om att fiberansluta ditt företag
Medarbetare deltar i konferenssamtal

Flera verksamhetsställen

Ett fiberbaserat WAN utgör grunden för de flesta av våra lösningar. Det knyter samman stora organisationers verksamhetsställen i ett tillförlitligt nätverk med riktigt hög kapacitet.

Läs mer här
Monir Eriksson på Gamerz

"Vi gör något helt nytt som skapas medan det pågår"

Gamerz är en unik storsatsning inom e-sport och anordnades under våren 2017.
"Inget av det här hade varit möjligt utan IP-Onlys leverans av fiber, nätsäkerhet och prestanda, säger innovatören Monir Eriksson, som i satsningen fått tillgång till fiber direkt från IP-Onlys eget nät och därmed också förstklassigt DDoS-skydd och brandvägg, skyddsmekanismer som samverkar för att garantera optimal hastighet och störningsfri drift."

Läs artikeln om Gamerz

IP-Only möter företagskunder i Östersund

”Utan ett välfungerande nätverk går det ej att bedriva verksamhet idag”, säger Gunnar Pettersson på Xelent, kund till IP-Only.

IP-Only möter Hallströms

Vi möter företaget Hallströms i Jämtland som berättar mer om hur de nyttjar fiber för att utveckla sin verksamhet.

"Nu sover vi gott om natten"

Med colocation fick C.A.G Datastöd stabil drift och tillväxt för några av sina olika uppdragsgivare inom bank, finans och försäkring.

Läs mer om kundlösningen för C.A.G Datastöd

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Skriv in din mejladress nedan.

Kontakta mig om IP-Onlys företagstjänster