Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Bra tjänst till rätt pris avgjorde för Clas Ohlson.

Huvudkontoret med datacenter i Insjön får dubbla gigabitanslutningar, med full fysisk diversitet till WAN:et och till internet för högsta prestanda och tillförlitlighet.

Bra kombination av tjänster.

”Vi förhandlade med flera tänkbara leverantörer men i slutändan var det IP-Only som bäst kombinerade bra tjänster till rätt pris med teknisk kompetens och en kundfokuserad på tårna-attityd.”

Det säger Magnus Söderberg, chef för IT Service Operation på Clas Ohlson, som tar hjälp av IP-Only för att få ett internationellt WAN och kraftfulla internetanslutningar. Avtalet innebär att 200 av Clas Ohlsons verksamhetsställen, främst butiker, i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Kina får fiber med backup över 3G/4G.

"Möjlighet att erbjuda butikskunder internetaccess"

Magnus Söderberg, som också var ansvarig för WAN-upphandlingen, förklarar:

– Vi har ett växande antal tjänster som använder datakommunikation i butikerna, vilket gjort att vi har vuxit ur vår befintliga kopparbaserade lösning. Terminalsessioner mot centrala system, telefoni och video kräver hög bandbredd och korta svarstider. Den nya nätlösningen från IP-Only ger dessutom backup över mobilnät och möjlighet att erbjuda butikskunder internetaccess.

Om Clas Ohlson

Detaljhandelskedjan Clas Ohlson har 214 butiker i 6 länder, 4700 medarbetare och säljer produkter inom segmenten Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid.

Jag vill veta mer om kundlösningen

Relaterade tjänster

Läs mer om de tjänster vi erbjuder som har använts i denna lösning.

Ikon - WAN från IP-Only

WAN

Knyter samman dina verksamhetsställen i ett nätverk, som administreras av oss eller dig.

Läs mer om WAN

Jag vill veta mer om IP-Onlys företagslösningar