Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Svenskt för säkerhets skull

För offentlig sektor och myndigheter är säkerheten och stabiliteten extra viktig. Det är därför IP-Only producerar och levererar transmissionstjänster såsom internet och WAN, över vårt egna nät. Detta gäller även våra datacenters som är lokaliserade så nära som möjligt, här hemma i Sverige. Det är tryggt att veta. Där har du en av flera fördelar som gör att kunder väljer oss som leverantör inom operatörstjänster, transmission och datacenterlösningar (IaaS). En garant för dig inom offentlig förvaltning.

Gott om förtroende

Under många år har vi haft det stora förtroendet att leverera våra tjänster till kunder inom offentlig sektor. Gemensamt för dessa kunder är deras höga krav på bland annat säkerhet och stabilitet. Det är därför vi driver och äger vårt egna nät vilket garanterar full kontroll. Det gör oss dessutom betydligt mer flexibla och smidiga. För oss är den offentliga sektorn ett prioriterat område. Därför har vi ett särskilt team som arbetar mot myndigheter, landsting och kommuner.

Läs mer om våra tjänster

Ramavtal förenklar inköp för offentlig sektor

Ramavtal - Statens inköpscentral

Avropa IP-Onlys tjänster för telefoni och datakommunikation

IP-Only är ramavtalsleverantör i ramavtal Fasta och mobila operatörstjänster och transmissionstjänster. Detta ramavtalsområde omfattar tjänster (abonnemang) för fast, mobil telefoni och datakommunikation. Avtalsnummer: 96-66-2012:003.

I maj 2009 skrev IP-Only för första gången ett av de åtråvärda IT-avtalen med Kammarkollegiet inom områdena operatörstjänster och transmission. Avtalet innebär att du inom offentlig förvaltning tryggt kan avropa IP-Onlys tjänster för telefoni och datakommunikation utan att behöva genomföra en egen upphandling.

Läs mer på avropa.se
SKL Kommentus inköpscentral logotype

Datakommunikation 2014

Vi är glada att meddela att IP-Only från och med maj 2016 är leverantör av datakommunikationstjänster i Ramavtalet Datakommunikation 2014 som tecknats mellan SKL Kommentus Inköpscentral och IP-Only.

Läs mer om Datakommunikation 2014

Jag vill veta mer om IP-Onlys lösningar för offentlig sektor