Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Snabba fördelar som talar för sig

IP-Only är en fullskalig teleoperatör. Vi ger dig en kraftfull och flexibel plattform som levererar helt enligt dina önskemål. Vårt välutbyggda telefoninät har högsta tillgänglighet och kvalitet och vi har lång erfarenhet av såväl traditionell som SIP-baserad telefonianslutning. Att skapa skräddarsydda Voice-lösningar som talar klarspråk börjar med att lyssna – på dig och dina behov. Och därefter matcha behoven med flexibla telefonilösningar. Det är förstås extra viktigt om ditt företag är extra kommunikationsintensivt, exempelvis ett kundcenter.

SIP-Trunk

Spara pengar med SIP Trunk. En internetanslutning kombinerat med telefoni gör att du slipper dubbla accesskostnader för röst- och datakommunikation. IP-Onlys tjänst ger dig största möjliga flexibilitet, skalbarhet och tillgänglighet.

SIP Trunk för telefoni levereras över samma gränssnitt som dina datatjänster. Du tar tillvara på tekniken du redan har. Med SIP-Trunk ansluter du en SIP-baserad växel eller liknande mot vårt telefoninät och sen vidare mot det publika nätet, PSTN.

Läs mer om SIP Trunk

Kontaktcenter och växeltjänster

IP-Onlys kontaktcenter är utvecklat för att hantera många olika kontaktvägar – inte bara telefoni. Läs mer om kontaktcenter.

Vår nätbaserade växellösning är skalbar och enkel att skräddarsy ända ner på anknytningsnivå. Läs mer om växeltjänster.

Kontakta mig