Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Snabba fördelar som talar för sig

IP-Only är en fullskalig teleoperatör. Vi ger dig en kraftfull och flexibel plattform som levererar helt enligt dina önskemål. Vårt välutbyggda telefoninät har högsta tillgänglighet och kvalitet och vi har lång erfarenhet av såväl traditionell som SIP-baserad telefonianslutning. Att skapa skräddarsydda Voice-lösningar som talar klarspråk börjar med att lyssna – på dig och dina behov. Och därefter matcha behoven med flexibla telefonilösningar. Det är förstås extra viktigt om ditt företag är extra kommunikationsintensivt, exempelvis ett kundcenter.

SIP-Trunk

Slipp dubbla accesskostnader för röst- och datakommunikation – med SIP. Tjänsten SIP-Trunk Företag är en smidig anslutning av SIP-baserad företagsväxel via SIP-Trunk mot IP-Onlys telefoninät och det publika telefoninätet, PSTN. SIP-Trunk tillsammans Burst-funktionen hos våra datatjänster är en perfekt combo. Tillsammans kan du utan avbrott ringa upp till gränssnittets maximala kapacitet, upp till 1 000 fungerande samtal på ett 100 Mbit/s-interface. Det innebär telefoni med hög kapacitet och tillgänglighet som både förenklar och spar kostnader. Även det en attraktiv combo.

Produktblad

Tilläggstjänster

Vi har dukat upp ett smörgåsbord av tjänster som lägger till det där lilla extra. Låt oss nämna några av våra mest populära, t ex Nummertjänster som ger ditt företag full koll på inkommande telefoni till kundtjänst. Andra uppskattade tillägg är våra flexibla lösningar för ett eller flera svarsställen, tidsstyrning samt geografisk styrning. Fördelen med IP-Only är att vi inte vet några gränser, t ex erbjuder vi virtuella utländska nummer för att kunna ta emot inkommande trafik från hela världen på lokala nummer. Tekniska tjänster som uppskattas är att vi tillhandahåller lastdelning och fail over-funktioner av IP-baserade växelsystem. Vi behöver knappast tillägga att tilläggstjänsterna grundar sig på samma sak som våra bastjänster – teknisk kompetens.

Kontakta mig