Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Röster från Fibersverige

Vi bygger ett neutralt och öppet fibernät från stad till landsbygd med målet att nå och överträffa regeringens bredbandsmål. Vägen dit är genom samarbete! Här nedan kan du se på intervjuer och höra mer om hur rösterna i Fibersverige resonerar.

Samarbete med IP-Only

Anneli Bengtsson, kommunstyrelsens ordförande i Vingåker kommun berättar hur kommunen resonerade kring ett samarbete med IP-Only.

Fiberföreningens utmaningar

Här berättar Lillemor Ågren, ordförande Läppe Fiberförening, om fiberföreningars utmaningar.

Ett Sverigeunikt fiberprojekt

Regina Westas är bredbandssamordnare i Vingåker Kommun och här får vi höra mer om hur Vingåker och IP-Only har skapat ett Sverigeunikt fiberprojekt.

IP-Onlys förvärv av Jämtkrafts fibernät

Hösten 2015 förvärvade IP-Only Jämtkrafts fibernät och ett samarbetsavtal tecknades även med de tre ägarkommunerna Åre, Östersund och Krokom. Detta blir ett första steg för att göra det möjligt för alla invånare i Jämtland att få fiber. Här nedan kan du se intervjuer med representanter från Jämtkraft, kommunerna och IP-Only.

Galleri

Vill du se fler bilder och videos från IP-Onlys verksamhet eller ladda ner pressbilder på våra talespersoner? Besök vårt bild- och videogalleri nedan.

Bild- och videogalleri