Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Om IP-Only

IP-Only startade sin verksamhet 1999 och byggde från början upp en verksamhet baserad på en övertygelse om Internet och IP som centrala bärare för all form av kommunikation. Över tid har man samlat kompetens och personer med kunskap och erfarenhet av att bygga och driva en komplett modern infrastruktur av fibernät, datacenter och tekniska tjänsteplattformar.

IP-Only ägs sedan sommaren 2013 av EQT. Med EQT som ägare har IP-Only de förutsättningar som krävs för en kraftig utveckling av fibernätsmarknaden och skapa en stark oberoende aktör.

EQT har en tradition av att investera i bolag som omformar sin sektor och att bygga långsiktiga värden, inte minst inom telekomsektorn. Det är Sveriges ledande och mest etablerade riskkapitalbolag och förvaltar kapital åt mer än 300 institutionella investerare, däribland våra största pensionsfonder och försäkringsbolag.

Affärsidé Vision

IP-Onlys affärsidé är att äga, driva och utveckla sin egna nordiska nätinfrastruktur och erbjuda tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället.

Grunden för verksamheten är det nordiska stam- och accessnätet med tillhörande egna datacenter för tjänster inom serverhosting och Internet. Kunderna utgörs av andra operatörer, tjänsteleverantörer på Internet, samt IT-intensiva företag och organisationer inom privat och offentlig sektor.

IP-Onlys vision är att vara den främsta leverantören i Norden av tjänster som utgör fundamenten till det digitala informationssamhället såsom fibernät, Internet, datacenter, serverkapacitet och telefoni.

Årets Bolag 2014

IP-Only utsågs bland hård konkurrens till Årets Bolag 2014 på Telekomgalan.

Juryns motivering:
”För att sticka ut ur mängden och lyckas kamma hem Telekomgalans prestigepris Årets Bolag måste man verkligen ha det där extra som inte är självklart bland alla bolag. Priset till Årets Bolag går till ett bolag som har en lång och brokig historia, men som under den senaste tiden har lyckats visa varför man är värd detta pris.
En hård konkurrens är något som gynnar både innovation och slutkunder. För att konkurrens ska uppstå krävs att någon vågar satsa framåt. Årets vinnare har lyft blicken högre och längre än någon annan på den svenska marknaden och är villig att kämpa stenhårt för att ge oss fibernätsinfrastruktur i såväl Grums som i Uppsala. Årets Bolag är IP-Only”

Koncernledning

IP-Onlys ledningsgrupp består utav:

Henrik Ringmar - VD och koncernchef
Gun Nilsson - CFO
Mikael Philipsson - Vice VD och VD för IP-Only Networks
Jörgen Svanlind - Chef för Stadsnät och M&A
Marie-Louise Bondesson - HR-direktör
Jens Sörensen - Chef FTTX Rollout
Camila Buzaglo - Kommunikationsdirektör med ansvar för samhällskontakter (Public Affairs)

I ledningsgruppen för IP-Only Networks sitter förutom Mikael Philipsson även Mikael Westerlund - CTO, Pär Jansson - Försäljningsdirektör, Fredrik Lindros - Produkt- och Marknadsdirektör, Daniel Söderlund - Customer Operations och Johannes Mohlén - Network Operations.

Styrelse

I samband med att EQT förvärvade IP-Only 2013 tillträdde en ny styrelse med Gunnar Asp som styrelseordförande. Under 2014 förstärktes styrelsen med Jan Scherman och Pär Nuder. 2015 tog även Elisabeth Thand Ringqvist plats som ledamot.

Gunnar Asp (ordförande)
Johan Dettel
Victor Englesson
Pär Nuder
Elisabeth Thand Ringqvist
Jan Scherman
Svante Östblom
Eric Gustavsson (suppleant)