Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
Wholesaletjänster

Bästa sättet att nå era kunder

Hög kapacitet och god nordisk täckning lockar både nationella och globala operatörer med behov av transport- och accesstjänster till IP-Only. Med Ethernet i både stamnät och i lokalaccesser skapas transparens som gör det enkelt för operatörer att förmedla sina kunders röst- och datatrafik i IP-Onlys nät. Vi tillhandahåller också våglängder, svartfiber eller dukter (rör) för operatörer som vill ha ”råvara” att förädla till slutkundstjänster i egen regi.

Läs mer om wholesale

Ethernet Access

Vår styrka blir din. Tack vare att vi äger och driver vårt eget nät kan vi erbjuda en tydlig fördel som gör dig och dina kunder betydligt snabbare när det gäller Ethernet Access. Med IP-Only produceras Ethernet Access direkt på fibern. På så sätt kan du som operatör eller driftleverantör ansluta till era slutkunder med full Ethernet-funktionalitet. Enkelt och effektivt. Det blir bäst så.

Våglängd

Det kan låta lite självsäkert, men vi är stolta över vår våglängdstjänst. Varför? Jo, den gör våra kunder bättre. Tjänsten baseras på DWDM-teknik, Dense Wavelength Division Multiplexing. Och fördelen är tydlig: den innebär höga bandbredder över långa distanser. Våglängdstjänsten levereras från valfri IP-Only-nod. Den erbjuder protokolltransparent överföring av data, telefoni eller annan trafik med hastigheter på upp till 10 Gbit/s (STM-64) per våglängd. Våglängdstjänsten kan beställas som enkla punkt-till-punkt-förbindelser eller i ringstruktur. Välj det som är bäst för dig. Det är ju vad det handlar om – bättre kommunikation.

Svartfiber

IP-Only hyr ut svartfiber i hela vårt fiberstamnät. Vi är snabba och smidiga. Det innebär att du även kan hyra svartfiber till privata utrymmen för transmissionsutrustning i regenerator- och förstärkarstationer. Fördelen med IP-Only är, enligt många kunder, att vi anpassar oss efter varje situation och behov. Därför kan du välja mellan en rad flexibla lösningar, från hyra på månadsbasis till IRU:er till avtalstider på upp till 20 år. Vi hyr även ut plats i fiberdikesdukter. En bra fiberuthyrare gör sin kund bättre. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta mig