Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida
Frihetsfiber.

Snabb uppkoppling. Som fungerar.

Vi erbjuder marknadens mest öppna fibernät. När du kopplar upp ditt hem till vårt nät kommer allt på Internet att bli betydligt snabbare och roligare. Hos oss får du också tillgång till marknadens bredaste utbud av bredband, tv, telefoni och andra digitala tjänster. Du väljer själv operatör och innehåll. Med en fiberanslutning får du en framtidssäker kommunikation som ökar värdet på ditt boende.

Beställ fiber till din bostad

Klicka på länken nedan för att beställa fiber. Har vi inte nått din adress går det att göra en intresseanmälan på någon av våra lokala sidor. Kolla på filmen för att se hur det går till att beställa fiber.

Beställ fiber

Skaffat fiber?

Nu är det dags att beställa internet, tv och telefoni. Vi erbjuder marknadens bredaste palett av innehållsleverantörer. Du väljer själv vad som är bäst för dig. Sveriges nya fibernät är verkligt öppet och neutralt, det innebär att vi själva inte erbjuder egna internettjänster till hushåll och företag. I filmen kan du se mer om hur du jämför, väljer och beställer tjänster i vår tjänsteportal.

Beställ internet, tv och telefoni

Fiber till villa.

När vi ska ansluta nya områden går vi ut med information till alla fastighetsägare i god tid innan anläggningsarbeten börjar. Utbyggnaden av fibernätet sker etappvis, ett område i taget, gata för gata.

Läs mer om fiber till villa

IP-Only rekommenderas av Villaägarna

Villaägarnas Riksförbund har ca 310 000 medlemshushåll i hela Sverige och är en partipolitiskt obunden organisation som arbetar för medlemmarnas intressen både på lokal och kommunal nivå. Villaägarna tycker precis som vi att alla har rätt till fiber – oavsett om du bor i en tätort eller på landsbygden – och rekommenderar därför IP-Only som enda fiberleverantör.

Läs Villaägarnas pressmeddelande

Våra fibernät är öppna.

IP-Only bygger och tar hand om fibernäten. Vi möjliggör för andra att leverera till exempel Internet, TV och telefoni till dig. Det kallar vi ett öppet och neutralt nät med rättvis konkurrens på riktigt! Du väljer alltså fritt vem som ska leverera dina digitala tjänster.

Läs mer om tjänster i öppet fibernät.

Roligare att surfa med obegränsad hastighet.

Fibertekniken är som nätets motorvägar med obegränsad hastighet. Till skillnad från slingriga småvägar som ofta används idag. Fiber ger dig dramatiskt högre hastighet, bättre kvalitet och större driftsäkerhet än någon annan teknik på marknaden.

Byalag

Vi tycker att alla som bor på landsbygden ska ha samma förutsättningar för kommunikation som de som bor i större orter. För att landsbygden ska leva och utvecklas behövs det moderna bredbandslösningar. Tillsammans med byNet bygger vi fiber i hela landet.

Mer om byNet

IP-Only jobbar tillsammans med kommunerna.

Bästa vägen fram för bredbandsutbyggnaden är samarbete. Varje dag är vi ute i kommunerna för att söka samarbeten i alla dess former. Vi bygger vidare på redan gjorda investeringar, ut till landsbygden, på befintliga stadsnät (där kommunen fortsätter äga) eller så bygger vi upp en helt ny fiberinfrastruktur från grunden. Allt är möjligt!

Läs mer om hur vi samarbetar med kommunerna.