Support

Privatpersoner - Kundservice

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska i första hand vända sig till sin tjänsteleverantör för frågor och support.

Företagssupport - Helpdesk

helpdesk@ip-only.se

Kontaktvägar för fakturafrågor, felanmälan, och teknisk support för företagskunder. I vår kundportal kan kunder se tjänster och fakturor samt se och lägga felanmälan. Portalen hittar du här: https://customerportal.ip-only.net/

Privat

Kontaktvägar för privatpersoner och småföretag i något av våra regionala nät.

Driftinformation

Status för eventuella pågående driftstörningar

Företag

Kontaktvägar för våra företagskunder

Kontakta IP-Only

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Vår växel nås på +46 (0)18 – 843 10 00.

Adresser och kontaktuppgifter.

Kontaktsida

Beställ fiber och jämför tjänster i ditt lokala nät.

På hemsidorna för IP-Onlys regionala satsningar kan du beställa fiber där vi har aktiva kampanjer, se tjänsteutbud, läsa lokala statusuppdateringar samt hitta kontaktuppgifter om du vill ställa fiberfrågor till vår kundtjänst.

Hittar du inte ditt område?

Finns ditt område inte med i listan? Vi kämpar för att bygga bort den digitala bredbandsklyftan och för ständigt dialog med nya kommuner. Följ oss på Facebook för att se när vi kommer till just dig - vi lägger alltid upp nya områden. I de områden där vi har pågående eller planerade fiberutbyggnadssatsningar går det att göra en intresseanmälan på varje lokalt näts egen webbplats. Den är inte på något sätt bindande men ett viktigt verktyg i vår planering. Berätta gärna för grannar i området om möjligheten. Ju fler som anmäler intresse, desto större chans att vi tar ert område först!