2013-03-19
|
Kategori:

Nyheter

mySafety utökar avtal med IP-Only

IP-Only har nyligen utökat leveranserna till säkerhetsföretaget mySafety. Det nya avtalet omfattar fullt redundant Internetanslutning vid huvudkontoret i Stockholm. IP-Only knyter sedan tidigare även samman företagets kontor i Helsingfors, Stockholm och Uppsala i ett snabbt Ethernet-WAN samt levererar Internetanslutning i Oslo och IP-telefoni i Sverige.

Daniel Elfvendahl, VD på mySafety kommenterar:
– Eftersom vi är ett mycket kommunikationsintensivt företag med ungefär
100 000 utgående och 40 000 inkommande kundkontakter per mail och telefon varje månad så är vår tillgänglighet och nätinfrastruktur helt verksamhetskritiska.

MySafety Group AB arbetar sedan 1999 för att skapa större vardagssäkerhet för alla. Företaget hjälper över en miljon användare i Sverige att återfinna förlorade nycklar, spärra kort, ID-handlingar och mobiltelefoner. Man är även etablerade i Norge, Finland, Polen, Ryssland och Ukraina.
www.mysafety.se

Dela:

Till startsidan