2013-05-03
|
Kategori:

Nyheter

IP-Only vann Sveriges Televisions WAN-upphandling

I konkurrens med andra operatörer har IP-Only vunnit Sveriges Televisions offentliga upphandling om leverans av ett rikstäckande WAN för att knyta samman redaktioner och produktionsplatser i ett eget nät. Det Ethernetbaserade nätverket ska förbinda 26 orter där Sveriges Television har verksamhet och avtalad bandbredd varierar mellan 10 Gbit/s och 100 Mbit/s på olika sträckningar beroende på behov.

Tilldelningsbeslutet togs i slutet av mars och därefter har avtal tecknats efter sedvanlig överprövningsperiod. Sedan tidigare levererar IP-Only Internetaccesser till SVT. Leverans av de beställda WAN-förbindelserna inleds omgående och avtalstiden sträcker sig till augusti 2017.
www.svt.se

Dela:

Till startsidan