2013-06-28
|
Kategori:

Nyheter

Klart med Com Hem i IP-Onlys öppna nät

Com Hem och IP Only har tecknat ett ramavtal som innebär att Com Hem kan agera tjänstleverantör i IP-Onlys öppna stadsnät.

Samarbetet innebär att tv, bredband och telefoni från Com Hem till att börja med blir tillgängligt i villor och bostadsrättsföringar i Uppsala och på Gotland där IP-Only agerar stadsnätsoperatör.

– Vi vill arbeta med stadsnätsoperatörer som erbjuder relevanta kundbaser, hög driftkvalitet och rättvisa villkor för oss som tjänstleverantör. Alla dessa punkter uppfyller IP-Only på ett mycket bra sätt och vi är glada att ha det här avtalet på plats, säger Stefan Trampus, Försäljnings- och Marknadsdirektör på Com Hem.

Ramavtalet skapar möjlighet för Com Hem att senare ansluta sig till andra stadsnät och fastighetsbestånd som IP-Only driver.

– Det är fantastiskt roligt att en av Sveriges allra största triple play-aktörer tecknat avtal med oss. Att kunna erbjuda en tjänstleverantör med ett så starkt varumärke är naturligtvis viktigt i vår stora satsning på stadsnät och öppna nät. IP-Onlys mål är att skapa ett rikstäckande fibernät där vi agerar som Stadsnätsoperatör, en neutral operatör med fokus på drift och nätutbyggnad utan egna tjänster till hushållen, säger Mikael Philipsson, vd på IP-Only i en kommentar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jessica Sjöberg, tf informationsdirektör, tel: 0734 39 08 98, e-post: press@comhem.com
Mats Olofson, Carrier Relations Manager IP-Only, tel: 0731 21 11 16, e-post: mats.olofson@ip-only.se

Dela:

Till startsidan