2014-04-16
|
Kategori:

Nyheter

Johan Bergman ny säljdirektör på IP-Only

Johan Bergman tillträder i dagarna tjänsten som säljdirektör på IP-Only. Uppdraget är tydligt; att ta ett helhetsgrepp på affärsområdet Enterprise solutions, som omfattar försäljningen av nordisk nätinfrastruktur till större företag, internationella operatörer och offentlig sektor.

Johan Bergman om sitt nya uppdrag:
– Att kliva in på IP-Only nu blir en spännande utmaning. Företaget har stor potential och nu ska vi stärka vår position som kvalitetsleverantör av den grundläggande IT-infrastrukturen i hård konkurrens med andra. IP-Onlys utbud är starkt och med EQT i ryggen har vi fantastiska möjligheter att leda och utveckla telekommarknaden tillsammans med de mest krävande kunderna.

Mikael Philipsson, VD IP-Only, kommenterar rekryteringen:
– Det är riktigt spännande att ha Johan med på IP-Only. Vi är inne i en fas av stark tillväxt och kommer med hundra procents säkerhet att få mycket god nytta av hans kompetens i arbetet med fokuserad försäljning.

Bergman har gedigen erfarenhet med 25 år av ledande positioner i IT- och telekombranschen. Bland var han med och byggde upp Upnet och Merkantildata som idag är Atea. Senast kommer han från Packetfront där han varit VD och genomfört en omstrukturering av verksamheten.

Dela:

Till startsidan