2017-06-28
|
Kategori:

Nyheter,

Event

Tillgänglig för debatter i Almedalen

Eftersom det är så få it-chefer på plats i Almedalen i år (bara fyra procent) kommer jag att agera stand in för de som inte är där. Jag hoppas alltså på chansen att få föra dina insikter, kunskaper och åsikter vidare till debatterna i Almedalen.

Jag förstår att de flesta paneler redan är tillsatta, men jag kommer också delta i debatterna utanför seminarierna och hoppas på många spännande möten med personer som är lika intresserade av digitalisering som jag. Tweeta mig på @jouritchef om du behöver eller vet någon som skulle ha nytta av en it-chef i panelen. Det går också bra att pinga mig i Mingla-appen.

Jag har redan hunnit prata med några andra it-chefer här på hemmaplan som tycker att det är kul att någon representerar dem på plats – vilket är väldigt roligt att höra.

Har du något du vill säga i digitaliseringsdebatten? Tweeta till @jouritchef eller använd #inteialmedalen.  Jag för gärna fram tankar, utmaningar i ämnet och hur det funkar i din digitaliseringsvardag.

Läs mer här: http://www.ip-only.se/almedalen/inte-i-almedalen/

Dela:

Till startsidan