2017-09-11
|
Kategori:

Nyheter,

Företag

Dålig it skapar negativ stress på arbetsplatsen

Vi har tillsammans med Sifo gjort en undersökning om it-chefens utmaningar. Undersökningen genomfördes under första halvåret 2017 genom telefonintervjuer med 400 it-chefer – 200 i vardera privat och offentlig verksamhet. Detta är insikt 6 av 9 från rapporten.

Nästan varannan it-chef (44 procent) i organisationer som underinvesterat i it upplever negativ stress varje vecka. 17 procent upplever daglig stress, att jämföra med 8 procent i organisationer som investerat lagom.

Då har vi ändå inte nämnt den frustration som dålig it skapar hos övriga medarbetare, eller hur allt sammantaget påverkar företagets attraktionskraft som arbetsgivare.

Klicka här för att läsa mer och ladda ner rapporten.

Dela:

Till startsidan