2017-09-13
|
Kategori:

Nyheter,

Om IP-Only

IP-Only nominerade till Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en stor och landsomfattande tävling som syftar till att uppmärksamma designföredömen bland svenska företag. I år nomineras telekomföretaget IP-Only i kategorin ”event – visual merchandising” för företagets showoom.

IP-Onlys mål med deras showroom var att på ett enkelt, interaktivt och effektfullt sätt visualisera vad de gör och arbetar för.

– IP-Only leder utvecklingen med digitaliseringen. Vi vill med hjälp av vårt showroom i Uppsala att du som besökare ska få en bättre förståelse för hur digitaliseringens möjligheter ändrar vårt sätt att leva och hur kommuner och regioner spelar en stor roll i utvecklingen framåt, säger Camila Buzaglo, kommunikationsdirektör på IP-Only.

IP-Onlys partner i utvecklingen av deras showroom var Valtech. Omröstningen pågår mellan 11 och 17 september. Vinnaren presenteras 19 oktober i Göteborg.

Mer om tävlingen
Tävlingen är indelad i kategorierna redaktionell, information, Identitet, reklam, digital, bild och event – samtliga med underkategorier. Totalt sex bidrag är nominerade till priset i kategorin event – visual merchandising. Tävlingen arrangeras av Batteri Kommunikation AB. Vinnarna i samtliga kategorier presenteras 19 oktober under en prisutdelning i Göteborg.

Dela:

Till startsidan