2017-09-18
|
Kategori:

Nyheter,

Företag

It-paradoxen: trots problem är nästan alla nöjda

Vi har tillsammans med Sifo gjort en undersökning om it-chefens utmaningar. Undersökningen genomfördes under första halvåret 2017 genom telefonintervjuer med 400 it-chefer – 200 i vardera privat och offentlig verksamhet. Detta är insikt 9 av 9 från rapporten.

Trots återkommande incidenter och problem kopplade till it-infrastrukturen tycker nästan alla it-chefer att leverantören lever upp till sitt åtagande.

I privat sektor säger 29 procent att leverantören fullt ut lever upp till åtagandet och 59 procent att leverantören i stort sett lever upp till åtagandet. I offentlig sektor säger 18 procent fullt ut och 65 procent i stort sett.

De är nöjda. Fastän de har incidenter och problem mer än en gång per månad.

Klicka här för att läsa mer och ladda ner rapporten.

Dela:

Till startsidan