2018-03-07
|
Kategori:

Nyheter,

Event,

Företag,

Om IP-Only

IP-Only visar ett starkare företagserbjudande än någonsin när företaget är värd för årets Carrier Roundtable

Carrier Roundtable är en nätverksträff för folk inom it- och telekombranschen, såväl operatörer som kunder. Under årets första Carrier Roundtable, av årets fyra, står IP-Only som värd. Företaget kommer då, med nya DGC-muskler integrerat i företaget, visa upp ett starkare företagserbjudande än någonsin. Och intresset är stort – eventet är sedan länge fullbokat.

Utöver att IP-Only kommer att visa upp företagserbjudandet – däribland ett större nät än någonsin – finns möjligheter till nya storaffärer. Eventet är även en chans för IP-Only att etablera sig som thought leader på marknaden. Företaget som leder utvecklingen när andra följer.

Framtidstänkandet är även temat för dagens talare – trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud. Han kommer prata om artificiell intelligens och andra tekniker som väntar bakom hörnet. Framåtblickande – precis som IP-Only.

Dela:

Till startsidan