2018-06-15
|
Kategori:

Pressmeddelanden,

Om IP-Only,

Samarbete

IP-Only ökar närvaron i Vikbolandet med utbildningssatsning och nytt lokalt projektkontor

Fiberföretaget IP-Only presenterar satsning på utbildning och nytt projektkontor – två initiativ för att öka lokala närvaron och kunskapen i Vikbolandet.
– Fiberutbyggnaden är en satsning för en levande landsbygd, och utbildningen har samma mål, säger Peter Gevsjö, lokal byggledare i Vikbolandet, IP-Only.

Tidigare i veckan kommunicerade IP-Only att man nu kraftfullt ökar utbyggnaden till de 5 000 hushåll, över 10 000 medborgare, som fått erbjudande om fiberanslutning i Vikbolandet i Norrköpings kommun.

Nu presenterar företaget två satsningar för att stärka den lokala närvaron, bidra till kunskap och öka dialogen med medborgarna – utbildning och nytt lokalkontor.

Utbildningssatsning

IP-Only kommer att erbjuda en utbildning för att främja förståelsen för internet. Företaget har gjort liknande satsningar i Jämtland och Södermanland med goda resultat, och utökar nu denna satsning till Vikbolandet. Utbildningen kommer att ske i början av september (vecka 36) i Vikbolandet, mer detaljerad information kommer att kommuniceras i augusti.

Genom denna utbildning vill vi hjälpa våra kunder i hur man bäst utnyttjar digitaliseringen. Fiberutbyggnaden är en satsning för en levande landsbygd, och utbildningen har samma mål, säger Peter Gevsjö, lokal byggledare i Vikbolandet, IP-Only.

Nytt lokalt projektkontor

IP-Only ökar närvaron och synligheten i Vikbolandet med ett nytt lokalkontor i Östra Husby. Lokalen kommer att vara bemannad med IP-Only personal som kan svara på frågor kring utbyggnaden och där man även kan lämna förslag och synpunkter. Eftersom IP-Onlys medarbetare spenderar mesta tiden ute i projekten kommer lokalkontoret ha några fasta tider då det är bemannat. Lokalen finns i Östra Husby bygdegård, Bossgårdsvägen 35 i Vikbolandet.

– Vi vill alltid vara nära våra kunder och markägare och ett lokalt kontor är ett sätt att uppnå det. Det är även ett sätt för oss att ännu tydligare säkerställa den höga kvalitetsnivå vi kräver i området. Jag vill också uppmana alla våra kunder att kontakta oss om de har frågor eller upplever problem, vår dörr står alltid öppen, säger Peter Gevsjö.

Mediakontakt
Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är en svensk internetoperatör som bygger, driver och äger fiberinfrastruktur i Norden och lägger därmed grunden för det digitala samhället. Företaget investerar i Sverige, driver ett rikstäckande fibernät, ett växande antal stadsnät och bygger kontinuerligt ut ny fiberinfrastruktur. Alla IP-Onlys nät är öppna och neutrala. Företaget har flera datacenter och erbjuder bland annat molnbaserad serverkapacitet till tjänsteleverantörer. Högsta tillförlitlighet och kvalitet är grunden för hela IP-Onlys arbete. Läs gärna mer på www.ip-only.se

Dela:

Till startsidan