2018-12-16

Nu ansluter vi 235 fastigheter i Bua, Härryda kommun till vårt öppna fibernät!

När den gröna WAN-lampan äntligen lyser på din fibermottagare i hemmet, vilket känsla! Nu kan du äntligen surfa supersnabbt via fiber. Detta händer just nu i Bua, en ort i Härryda kommun.

Vägen dit har dock inte varit spikrak, vi har haft vissa utmaningar på vägen som orsakat förseningar. Det har bland annat varit tjäle som påverkat framfarten i grävarbetet, vår entreprenör har haft vissa interna utmaningar och planerade samförläggningar som tagit lite längre tid än först planerad.

Projektet i Bua har som många sagor ett lyckligt slut. Innan årsskiftet kommer 95 procent av alla fastigheter ha en fungerade fiberanslutning och kan surfa, se på tv och ringa via sitt nya supersnabba fibernät.

 

Bildtext: Grävning i Bua

 

Dela:

Till alla inlägg i byggbloggen