2018-12-20
|
Kategori:

Nyheter,

Om IP-Only

Fredrik Karlsson utses till Head of PA på IP-Only

Fredrik Karlsson utses i dag till Head of PA på IP-Only. Med den nyinstiftade rollen Head of Public Affairs tar IP-Only ytterligare ett steg för att utöka och stärka samarbetena man har med myndigheter och övriga offentliga verksamheter, näringslivet samt it- och telekombranschen.

– Fredriks bakgrund, med djup strategisk kunskap från bland annat McKinsey och mångårigt nätverk inom it- och telekom, kommer att vara en stor nytta i vårt kontinuerliga arbete att vara ett öppet företag som söker partnerskap och goda samarbeten. Fredrik har därtill en personlighet som är optimal för den nya rollen, säger Frida Westerberg, vd på IP-Only.

Fredrik kommer från tidigare roller som utbyggnadschef och chef över City Networks på IP-Only.

– Jag ser stora värden i att fördjupa alla goda samarbeten som vi redan har i dag – och inleda nya. De stora samhällsfrågorna löser man bäst tillsammans, det gäller inte minst fiberutbyggnaden och digitaliseringen. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor skapa samhällsnyttiga samarbeten och fortsätta vara ett öppet och attraktivt företag, säger Fredrik Karlsson.

Fredrik Karlsson kommer att fortsätta ingå i koncernledningen och kommer bland annat ha ett nära samarbete med Jimmy Stigevall, chef för strategisk affärsutveckling, och Niclas Karnhill, Head of PR. Fredrik Borg är ny chef över City Networks.

Kontakta Fredrik:
fredrik.karlsson@ip-only.se
0706-546541

Dela:

Till startsidan