2019-01-08
|
Kategori:

Pressmeddelanden,

Om IP-Only

IP-Onlys vd Frida Westerberg nominerad till telekompris

I dag kommunicerades de nominerade till det årliga Telekompriset, instiftat och arrangerat av Telekomnyheterna. Frida Westerberg, vd och koncernchef på IP-Only, nominerades med motiveringen ”fick ta över ett IP-Only som var i allt annat än toppform, men har energiskt och entusiastiskt lotsat bolaget genom en stor förändringsresa”.

Frida utsågs till vd och koncernchef för IP-Only i mars 2018 och har under mindre än ett år gjort en mängd operationella och organisatoriska förändringar, inte minst flera nyckelrekryteringar som gjort att företaget nu är branschledande gällande jämställdhet i företagsledningen. 

Under 2018 genomfördes även förändringar inom byggorganisationen där arbetet numera sker i etapper med mer lokal närvaro vilket har resulterat i ökad effektivitet och kvalitet i den så samhällsviktiga fiberutbyggnaden på landsbygden. Under 2018 byggde IP-Only mer än företaget någonsin gjort på landsbygden och kommer att öka utbyggnaden ytterligare i år. 

Frida Westerberg har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och började karriären på Goldman Sachs i London. Innan IP-Only hade hon ledande positioner inom Bonnierkoncernen, bland annat som vice vd på SF Studios.

Telekompriset kommer delas ut på Telekomgalan den 20 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Frida Westerberg är nominerad i kategorin ”Årets kvinnliga förebild”. 
 

Mediakontakt
Niclas Karnhill, presschef på IP-Only
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Om IP-Only
IP-Only är norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i vårt stabila fibernät utvecklar vi produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med all världens möjligheter.

Dela:

Till startsidan