2019-04-05

Nu är fiberutbyggnaden i Osby kommun äntligen igång

Precis som rubriken lyder är vi äntligen igång med att bygga fiber i Osby!

I måndags var representanter från IP-Only tillsammans med kommunalrådet Niklas Larsson (C), oppositionsrådet Marika Bjerstedt Hansen (S) och Carl-Johan Löwenberg (tillväxtchef Osby kommun) på plats i Osby för att ta en titt på fiberutbyggnaden.

Fiberutbyggnaden i Osby kommun är ett tufft fiberprojekt med anledning av långa avstånd mellan fastigheterna och bitvis svår terräng. Vi har även haft stora utmaningar med tillstånd och har därför jobbat hårt för att få de tillstånd som behövs för fiberutbyggnaden, både för tätorten och för landsbygden i Osby kommun. Resan dit har varit lång, men nu är vi äntligen igång även på landsbygden.

Just nu gräver vi i Visseltoftatrakten och i år förväntas cirka 200 kunder få fiber. Vår ambition är att vi även ska kunna starta grävandet i de östra delarna av Osby kommun redan till hösten.

Fredrik Karlsson (IP-Only), Niklas Larsson (C),  Marika Bjerstedt Hansen (S) och Carl-Johan Löwenberg (tillväxtchef Osby kommun)
Grävning pågår
Dela:

Till alla inlägg i byggbloggen