2019-06-11
|
Kategori:

Nyheter,

Om IP-Only

EQT Infrastructure köper IP-Only av EQT Mid Market

I dag blev det klart att IP-Only byter ägare, då bolaget har förvärvats av EQT Infrastructure från EQT Mid Market – en fond som har ägt IP-Only de senaste sex åren. Förvärvet innebär inga strukturella eller organisatoriska förändringar inom IP-Only.  

– Jag är väldigt tacksam för det nära och goda samarbete vi har haft med EQT Mid Market under de senaste sex åren – det har varit avgörande i etableringen av IP-Only som en av Sveriges ledande leverantörer av kommunikationsinfrastruktur till både företag och privatpersoner. Nu ser jag fram emot att fortsätta IP-Onlys satsning och tillväxtresa tillsammans med en långsiktig och resursstark ägare och kunna dra nytta av EQT Infrastructures expertis och tidigare erfarenheter från att utveckla starka fiberbolag, säger Frida Westerberg, vd på IP-Only.

Läs mer om nyheten:
EQT Infrastructures pressmeddelande
EQT Mid Markets pressmeddelande

 

Dela:

Till startsidan