Är du trött på ditt gamla vanliga WAN?

Just nu genomför vi en pilot där vi tillsammans med några av våra kunder utvecklar morgondagens WAN.Läs mer och anmäl ditt intresse

Två stora nät blir ett.

DGC:s och IP-Onlys verksamheter inom datakommunikation går nu samman och bildar en gemensam organisation, kallad IP-Only Enterprise. Tillsammans får vi ett större nät som fortsätter att växa. Detta ger våra kunder stora möjligheter och tillgång till fler tjänster och lösningar.

Stort och stabilt.

Tillsammans är vi stora och stabila. Med vårt nordiska nät och våra åtta datacenter kan vi erbjuda tillförlitlig och framtidssäker datakommunikation.

Brett tjänsteutbud.

Vi erbjuder flera stabila och skalbara tjänster inom Datakom, Datacenter, Moln och Wholesale. Anpassade efter dina behov.

Kundnära.

Vi älskar att hitta enkla och innovativa lösningar på digitala utmaningar. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt vårt erbjudande.

Några av våra produktpaket.

Nedan kan du läsa om ett urval av våra produktpaket och vad vi kan göra för att underlätta din vardag.

Skydda din verksamhet

Vi tar säkerhet på allvar. IP-Onlys DDoS Protection och Managed Firewall skyddar din verksamhet mot överbelastningsattacker, intrång och skadlig kod.

Läs mer

Sov bättre om natten

Hur viktig är din affärsdata och hur länge klarar du dig utan den? Om svaren är ”viktig” och ”inte länge alls” bör du titta närmare på våra tjänster inom datalagring.

Läs mer

Problemfri vardag

Med LAN och WiFi managerat av IP-Only får du en säker och stabil uppkoppling som ger dig mer tid över till att fokusera på rätt saker. Du får en effektiv och driftsäker it-miljö.

Läs mer

Våra kunder

Många företag har funnit fördelarna med att jobba med IP-Only. Nedan presenterar vi ett urval av de kunder vi har nöjet att samarbete med. Fler kunder hittar du här.

Medarbetare på Clas Ohlson

Clas Ohlson

Clas Ohlson använder sig av våra fibertjänster för att koppla ihop sina verksamhetsställen.

Kundlösning: Clas Ohlson
Mobilen i högsta hugg

Office Depot

Med vår WAN-lösning får Office Depot ökad stabilitet och säkerhet i leveransen.

Kundlösning: Office Depot

IDG

Säkerhet, enkelhet, pris och prestanda fällde avgörandet när IDG valde leverantör.

Kundlösning: IDG

Stressfri it

En effektiv it-miljö ökar trivseln och minskar stressen på arbetsplatsen - för både it-chefen och medarbetarna. Därför presenterar vi "Stressfri it", en serie om sex artiklar som hjälper dig som it-chef att frigöra tid till strategi istället för support - och samtidigt få nöjdare, kreativare och mer effektiva medarbetare.

Läs artiklarna på vår kampanjsida

Våra tjänster

Datakom och fiber

I vårt eget fibernät kan vi erbjuda riktigt kraftfulla nättjänster för kunder med höga krav på prestanda, tillförlitlighet och service.

Till tjänsterna

Datacenter och molnlösningar

Med ett antal datorhallar och teknikplattformar så kan vi erbjuda utrymme med optimal driftmiljö samt kapacitetstjänster i molnet.

Till tjänsterna

Telefoni

IP-Only är en fullskalig teleoperatör med en modern och flexibel plattform som låter oss leverera helt enligt kundernas önskemål.

Till tjänsterna

Wholesale

Hög kapacitet och god nordisk täckning lockar både nationella och globala operatörer med behov av transport- och accesstjänster.

Till tjänsterna

Din bransch - Vi har något för dig

Fiber för stora koncerner eller för små företag

Servitör tar bullar på kafé

Ett kontor eller butik

För att ansluta ditt företag till fiber behöver vi finnas där du finns. Använd vår internettjänst för att kolla upp om du kan få fiber till ditt företag.

Läs mer om att fiberansluta ditt företag
Medarbetare deltar i konferenssamtal

Flera verksamhetsställen

Ett fiberbaserat WAN utgör grunden för de flesta av våra lösningar. Det knyter samman stora organisationers verksamhetsställen i ett stabilt nätverk med hög kapacitet.

Läs mer här
Monir Eriksson på Gamerz

"Vi gör något helt nytt som skapas medan det pågår"

Gamerz är en unik storsatsning inom e-sport och anordnades under våren 2017.
"Inget av det här hade varit möjligt utan IP-Onlys leverans av fiber, nätsäkerhet och prestanda, säger innovatören Monir Eriksson, som i satsningen fått tillgång till fiber direkt från IP-Onlys eget nät och därmed också förstklassigt DDoS-skydd och brandvägg, skyddsmekanismer som samverkar för att garantera optimal hastighet och störningsfri drift."

Läs artikeln om Gamerz

IP-Only möter företagskunder i Östersund

”Utan ett välfungerande nätverk går det ej att bedriva verksamhet idag”, säger Gunnar Pettersson på Xelent, kund till IP-Only.

IP-Only möter Hallströms

Vi möter företaget Hallströms i Jämtland som berättar mer om hur de nyttjar fiber för att utveckla sin verksamhet.

"Nu sover vi gott om natten"

Med colocation fick C.A.G Datastöd stabil drift och tillväxt för några av sina olika uppdragsgivare inom bank, finans och försäkring.

Läs mer om kundlösningen för C.A.G Datastöd

Verksamheten i tidigare DGC är uppdelad i två starka och skilda företag – IP-Only och Candidator DGC

Sedan EQT förvärvade it-företaget DGC 2017 har ett stort arbete gjorts i att utveckla verksamhetens potential. Under 2018 genomfördes flera förändringar som syftade till att de tidigare DGC-kunderna skulle få en ännu starkare leverantör.

Läs mer

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Skriv in din mejladress nedan.


Kontakta mig om IP-Onlys företagstjänster