Säkerhet lönar sig inom finansvärlden.

Finansbranschen är förmodligen den bransch som står inför de tuffaste kraven när det gäller snabbhet och säkerhet. En kort fördröjning när du hämtar hem viktig affärsinformation eller i kommunikationen mellan tradingplattformar kan få långsiktiga följder. Miljoner kronor står på spel. Hög tillförlitlighet och låg fördröjning – så kallad latency – är ett måste.

Finanslösningar för nordiska aktörer

Vi är stolta att sen många år ha fått förtroendet att vara direktkopplade och lösa tekniken åt Nordens viktigaste handelsplatser. IP-Only är ”preferred partner” till bland andra OMX, NGM och Oslobörsen. Vi är en liten aktör i en stor värld, precis som våra nordiska kunder. Det gör att vi är flexibla och enkelt kan matcha de behov som finns just här, i Norden. Du kan tryggt växa och står snabbt startklar för att växla upp när du behöver utöka eller ändra något när tekniken utvecklas.

Hög tillgänglighet + låg fördröjning = Trygghet

Med IP-Only får du en obruten kedja av optisk fiber mellan ”backbone” och handelsplats. Det innebär kortast möjliga tid mellan beslut och genomförd transaktion. ”Winning The Low-Latency Race” är en återkommande fras hos våra kunder – och vi ser till att de också vinner tävlingen om lägst fördröjning kombinerat med högst tillgänglighet och därmed får en viktig konkurrensfördel.

Lösningen är både enkel och kraftfull. Vi matchar finansbranschens behov genom gigabitanslutningar till aktörernas serverhallar. Dessutom erbjuder vi dubblerade Internetanslutningar till skilda så kallade ”backbone-routrar”. Tack vare att vi använder våra egna ”rena” Ethernet-länkar får du en unik fördel: en egen ”gräddfil” ända fram till börsplatsen. Vår snabbhet blir din styrka.

Jag vill veta mer om IP-Onlys lösningar för bank och finans