Gott om säkerhet på lager

Ditt data är bland det värdefullaste du har. Förvara det därefter. Med ett antal datacenter och tekniska plattformar erbjuder IP-Only utrymme med optimal driftmiljö. Dessutom servar vi dig med ett antal kapacitetstjänster i det digitala molnet. Gemensamt för båda tjänsterna är att du får gott om säkerhet, både uppe i det blå bland molnen och i våra mörka bergrum. Fördelarna är enkla: hög tillförlitlighet och kapacitet – utan att du själv behöver göra tunga investeringar. Den säkra förvaringen växer tryggt i takt med dina behov.

Colocation

Om du värderar riktigt hög säkerhet så är IP-Onlys Colocation ett riktigt säkert val. Våra datcenter är placerade direkt på vårt nordiska fiberbackbone – i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö och Oslo. Närheten är en styrka, liksom att driftmiljön bokstavligen är bergsäker – vi har till och med datacenter placerade i tidigare militära bergsanläggningar. IP-Onlys Colocation är till för dig som behöver optimal driftmiljö och snabb kommunikation för en enskild server. Vi är också ett givet val för dig som har hela serverparker med extrema kraftbehov och hög densitet.

Produktblad

Virtuell server

Tänk smart, bygg intelligent. Med virtuella servrar från IP-Only bygger du smartare IT. Du får snabba, driftsäkra servrar med maximal flexibilitet. Samtidigt slipper du göra tunga investeringar. Anslut över Internet eller ännu hellre anslut serverkapaciteten direkt in i IP-Onlys Ethernet-tjänst. Varför? Jo, du får garanterat hög kapacitet och korta svarstider. Din virtuella server ger dig verkliga fördelar – ta vara på det.

Produktblad

Virtuellt datacenter

Vill du ha friheten i att hyra och samtidigt känna tryggheten i att äga? Då är vår tjänst Virtuellt Datacenter en bra lösning, även känt som VDC. VDC förenar det bästa av två världar, den virtuella och den fysiska. Du får ett Datacenter som svävar fritt i molnet men alltid har, så att säga, fötterna tryggt på jorden i våra datacenter i Sverige och Norge. VDC matchar samtliga dina behov – privata, publika eller hybrida moln. Vi äger vårt eget fiberbackbone, det ger full kontroll och insyn. Vår trygghet blir din säkerhet.

Remote Backup

Ett skyddsnät för din digitala nätkommunikation. Ta digitala backuper direkt över nätet. Smidigt, säkert, snabbt. Du behöver inte ens tänka på att säkerhetskopiera, tjänsten gör det åt dig. IP-Onlys Remote Backup erbjuder automatiserad säkerhetskopiering och enkel och snabb återställning av data direkt över nätet. Tjänsten är baserad på erkänt sofistikerade programvaran IBM Spectrum Protect och är placerad i våra säkerhetsklassade datorhallar.

Produktblad

Kontakta mig