Internet för alla behov

Idag föds, förmedlas och förädlas många affärer på nätet. Din närvaro på Internet måste därför gå snabbt, smidigt och inte minst säkert, hela dygnet. Med fler verksamhetskritiska resurser i molnet och en ökande mängd datakommunikation i de flesta branscher stiger kraven på Internetanslutningen. IP-Only levererar Internet med hög tillförlitlighet och bästa prestanda, från brandväggar till analyserande lösningar. Stå digitalt rustad för dagens behov, men även morgondagens.

Internetanslutning

Fördelen med IP-Onlys Internetanslutning är tydlig. Vi producerar den direkt på det optiska nätet, vilket innebär att du uppnår högsta kvalitet. Anslutningen kan även fås med native IPv6 med ordinarie SLA. Ytterligare en kvalitetsfaktor är vårt väl utbyggda trafikutbyte med andra operatörer. Vi ser det som hederssak att hjälpa alla, även andra kolleger i branschen. Vi kan också komplettera med redundans, detaljerad trafikanalys och DDoS-skydd och leverera i multipler av 100 Mbit/s upp till tiotals Gbit/s. Kort sagt, det går snabbt. Och säkert.

Produktblad

DDoS Protection

Stärk dina existerande säkerhetstjänster med DDoS Protection. Lösningen är skräddarsydd för dig med höga krav på upptid, stabilitet och korta svarstider. DDoS Protection är din vän på den digitala vägen och ger dig full koll på dina användare. Tjänsten baseras på mjukvara i IP-Onlys nät och lär sig att känna igen normala trafikmönster – och eventuella avvikelser. Vid behov blockerar den potentiella attackförsök redan i stamnätsroutrarna där kapaciteten är som högst. Det fina är att de riktade åtgärderna mot volym- och applikationsbaserade attacker inte stör dina normala användare. Kunskap och säkerhet lönar sig.

Läs mer om DDoS Protection

IP-Transit

Att underlätta, underhålla och uppgradera dig som kund är en del av vårt mål. Vi vill alltid matcha dina behov. Därför erbjuder vi riktigt flexibla lösningar. IP-Only har lång erfarenhet av att leverera återförsäljningsbar Internetkapacitet till större företag och tjänsteleverantörer med eget AS-nummer. IP-Transit anpassar sig efter dina önskemål och kan exempelvis uppgradera till önskad kapacitet med kort varsel. Kort sagt, dina önskemål är målet för allt vi gör.

CDN

Snabbt, säkert, stabilt. Oavsett om det handlar om direktsänd melodifestival till miljoner tittare eller arkivet för företagets utbildningsfilmer, erbjuder IP-Only en komplett CDN-tjänst. Plattformen är geografiskt distribuerad för robusthet, prestanda och närhet till tittarna. Den stödjer On Demand Streaming där konsumenten själv bestämmer när hen vill titta. Dessutom erbjuder tjänsten Broadcast Live Streaming för massutsändning av media under en förutbestämd tid. CDN ger dig stora möjligheter – även vid stora mängder användare.

Produktblad

Brandvägg

Ditt företag ska leva tryggt på nätet. Du, dina medarbetare, leverantörer, användare och kunder ska njuta av snabbheten i Internets möjligheter, medan nätattacker ska stoppas direkt vid dörren. Resolut och effektivt. Med IP-Onlys brandväggstjänst får du en flexibel och prisvärd lösning som hanterar även de mest komplicerade hoten – utan att riskera flaskhalsar i kommunikationen. Du behöver inte göra någonting, IP-Only ansvarar för drift, övervakning och uppdateringar som krävs för att avvärja den ökande mängden nätbaserade hot och attacker. En sak är säker, det lönar sig med säkerhet.

DNS

Det krävs en hel värld av kod och administration för att förvandla anonyma siffror till en webbadress och ett e-postmeddelande att nå sin adressat. Vi har lösningen för infrastrukturen – Domännamnssystem, mer känt som DNS. Enkelt uttryckt, DNS är genvägen för att förenkla adresseringen av datorer på IP-nätverk, däribland Internet. Vi erbjuder en heltäckande DNS-tjänst som ökar såväl din snabbhet som säkerhet. DNS handlar mycket om hierarki – och högst upp i den hierarkin har vi det vi värderar allra högst: kompetens. Vår kunskap är din.

Lastbalansering

Vid riktigt tung trafik finns risken att din server överbelastas. Då stängs webbsidan ner. Varje företagares mardröm. Därför finns vår tjänst för lastbalansering, din räddare i den digitala nöden. Med lastbalansering matchar du kraven på kapacitet, tillgänglighet, skalbarhet och prestanda. Precis som namnet antyder balanserar tjänsten den inkommande trafiken och avlastar webbservern. Du upprätthåller snabbheten i din datakommunikation, men det finns fler fördelar än så. Säkerheten. Och en sak är säker, säkerhet lönar sig alltid.

Fiberstråle

Därför stoppades inte attacken mot mediahusen

”Om operatören saknar skydd och arbetssätt mot ddos-attacker, så har du inte ett säkert nät”, säger Mikael Westerlund på IP-Only.

Läs artikeln om DDos här

Kontakta mig