Media & online.

Skräddarsytt för nordiska medieaktörer.

För medieföretag är upplevelsen själva produkten – oavsett om du erbjuder sport, spel eller underhållning som ses av ”alla”. Då måste tekniken bara fungera. Medieindustrin har därför extra hårda krav på tekniken. När VM-finalen strömmas och ”alla” följer matchen får inget hända med uppkopplingen. Skulle belastningarna bli för stora och strömningen stanna upp i en sekund, ja då förlorar du tittare – och med det intäkter. Driftsäkerhet är a och o.

Det finns goda skäl att välja IP-Only

Världens fördelar för dessa nordiska spelare
Vi är stolta att sen många år ha fått förtroendet att lösa tekniken åt Nordens mest krävande innehållsleverantörer – bl a SVT, Aftonbladet, Nordic Entertainment Group, Blocket och Hemnet. De har goda skäl att välja IP-Only: snabbheten, säkerheten och att vi smidigt skräddarsyr efter nordiska behov. Det är fördelen med att vi driver och äger vårt eget nät. Våra lösningar matchar medieaktörernas speciella behov av höga bandbredder, modern teknik och förmågan att hantera tillfälliga trafiktoppar. Du kan växa i takt med att ni utvecklas, såväl tekniskt som geografiskt. Med IP-Only har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon.

Med IP-Only har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon

Säker streaming – nöjda användare
Våra lösningar matchar medieaktörernas speciella behov av höga bandbredder, modern teknik och förmågan att hantera tillfälliga trafiktoppar. Dessutom erbjuder vi lösningar som enkelt kan växa i takt med att mediebolaget utvecklas, såväl tekniskt som geografiskt. Med IP-Only har du infrastrukturen på plats idag, även för tekniken imorgon.

Säker streaming – nöjda konsumenter
Med IP-Only som leverantör och exempelvis vårt CDN (Content Delivery Network) får du tillgång till en skalbar, helsäkrad och geografiskt distribuerad plattform. Innehållet kan enkelt laddas upp eller hämtas från egen server och sedan skickas i bästa kvalitet till slutkundernas nät. Vi sköter lastbalanseringen och övervakar kontinuerligt streamingen. Tryggheten ligger i att vi äger vår egna infrastruktur samt ett väl utbyggt trafikutbyte mot andra operatörer och knutpunkter på Internet i Norden, övriga Nordeuropa samt New York. Det innebär att vi når hela 40% av all världens ip-adresser via eget nät.

Jag vill veta mer om IP-Onlys lösningar för mediabranschen