Tjänsteleverantörer i öppet nät.

Förenkla människors vardag och möjlighet till kommunikation

Vi kopplar upp hela Sverige med fiber i rasande fart – stad som landsbygd. Har du en ny idé på tjänst som du vill nå ut med är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi älskar innovation och nya, spännande möjligheter som förenklar människors vardag och möjlighet till kommunikation.

Ett samarbete med oss innebär:

Tillgång till en snabbt växande marknad av såväl privatkunder som företagskunder som är anslutna till ett högkvalitativt IP-nät. Du blir en spelare i en fri marknad – i ett öppet nät med en stor efterfrågan från slutkunder på riktigt bra tjänster.

Gubbe med mössa

Vad får du som tjänsteleverantör?

Vi ansluter slutkunden – du äger relationen. Erbjud dina tjänster lokalt eller nationellt. Erbjud Internet, tv och telefoni till dina kunder - enskilt eller i paketeringar. Du marknadsför och administrerar dina tjänster via våra lokala portaler. Du sätter själv priser, kampanjer och andra villkor för tjänsterna.

Du konkurrerar på lika villkor med andra tjänsteleverantörer – stora som små. Ingen får förtur i vårt öppna och neutrala nät. Vår erfarna supportorganisation ger dig snabb hjälp vid eventuella fel i vårt nät. Det finns även möjlighet att synas i vår marknadsföring.

Direktkontakt för tjänsteleverantörer