Retail.

Skräddarsytt för för handelns behov och önskemål.

För både butiks- och restaurangkedjor står själva säljögonblicket i centrum. Det handlar om att göra det enkelt och smidigt för såväl besökare som medarbetare. När kunden hittat sin tröja ska köpet genomföras snabbt, säkert och smidigt. Då måste tekniken bara fungera. Nordens största retailföretag inom vitt skilda branscher har insett fördelen IP-Onlys nätuppkopplingar. De säljer produkter, vi säljer trygghet.

Driftsäkerhet och snabbhet är a och o inom retail

Du som arbetar inom retail vet hur viktig upplevelsen i butik är för att kunderna ska känna sig hemma. Tekniken bidrar till köpupplevelsen och framgången i att kunna sälja. Skulle tekniken hacka vid kassan kan inte bara ett köp gå förlorat, du kan rent av tappa en trogen kund. En god kundrelation kan ta år att bygga upp. Därför är det så viktigt att uppkopplingen fungerar. Skulle belastningarna bli för stora och systemet stanna upp så lämnar besökaren butiken – och med den intäkterna. Driftsäkerhet och snabbhet är a och o inom retail.

Kundfokus för stora Nordiska kedjor

Vi är stolta att sen många år ha fått förtroendet att lösa tekniken åt några av Nordens mest kända retailföretag – bl a Clas Ohlson och Systembolaget. De har goda skäl att välja IP-Only: snabbheten, säkerheten och att vi smidigt skräddarsyr efter kundens specifika behov. Det är fördelen med att vi driver och äger vårt eget nät.
Vårt nät växer i takt med att ditt butiksnät utvecklas. Alla butiker får samma lösning, medan du ökar antalet användare. På så sätt behöver medarbetarna inte lära sig nya system. De kan enkelt flytta runt i butiksnätet. När tekniken fungerar kan du fokusera på kunderna.

WiFi ett nytt säljargument och lojalitetsverktyg

Tekniken är ett osynligt säljargument som bidrar till butiksupplevelsen. Ta exempelvis WiFi för restauranger så är det en given ingrediens för att krydda besöket och attrahera nya gäster, särskilt yngre målgrupper och barnfamiljer. Med IP-Only kan du utnyttja styrkan i ett modernt wifi hela vägen och hålla kunddialogen levande. Det skapar tillit och rätt använt det bästa som finns: kundlojalitet.

För butiker kan det exempelvis vara wifi med realtidsinformation och erbjudanden till kunderna eller snabb kontakt mellan kassan och lagret. Idag är mobilen en kompass som inspirerar konsumenter var de ska handla, när och hur. Med en smart IT-lösning är du rustad för nya köpbeteenden. På dina villkor och konsumenternas. Har du ett smart system kan du frigöra kraft – och yta – i butiken genom att snabbt och automatiskt kommunicera internt och externt. Det ger dig en kostnadseffektiv fördel – och pris är som vi alla vet extra viktigt inom retail. Du kan även koppla systemet med underleverantörer för snabb kundservice och på så sätt ligga steget före i säljprocessen. Allt tack vare en snabb och stabil teknik

Medarbetare på Clas Ohlson

Clas Ohlson

Clas Ohlson använder sig av våra fibertjänster för att koppla ihop sina verksamhetsställen.

Kundlösning: Clas Ohlson
Medarbetare på Systembolaget

Systembolaget

Systembolaget fick ett höghastighetsnät till sina cirka 430 butiker med en kort utrullningstid.

Kundlösning: Systembolaget

Jag vill veta mer om IP-Onlys lösningar för retailbranschen