Skräddarsytt för handelns behov och önskemål.

För både butiks- och restaurangkedjor står själva säljögonblicket i centrum. Det handlar om att göra det enkelt och smidigt för såväl besökare som medarbetare. När din kund har hittat vad de ska köpa ska allt med köpet gå snabbt, säkert och smidigt. Då måste tekniken bara fungera. Nordens största retailföretag inom vitt skilda branscher har insett fördelen med våra tjänster.

Januari 2018 integrerades IP-Only och DGC, vilket gör oss till ett av de största företagen inom datakommunikation och telefoni. Sammanslagningen gör att vi kan erbjuda fler och bättre tjänster till dig inom handel och retail. Läs mer.

Personlig service

Vi tror på att verkligen lära känna er för att alltid förstå vad ni behöver, varför ni behöver det och vad ni kan komma att behöva i framtiden.

Snabbt och säkert

Vår unika leveransprocess säkerställer snabba och träffsäkra leveranser, vilket är extra viktigt inom handel och retail, inte minst vid nyetableringar.

Flexibelt

Vi är flexibla! Med ett av Nordens största datanät kan vi erbjuda skalbara lösningar som passar alla typer av kunder, såväl online som i era butiker.

Driftsäkerhet och snabbhet är a och o inom retail

Du som arbetar inom retail vet hur viktig upplevelsen i butik är för att kunderna ska känna sig hemma. Tekniken bidrar till köpupplevelsen och framgången i att kunna sälja. Skulle tekniken hacka vid kassan kan inte bara ett köp gå förlorat, du kan rent av tappa en trogen kund. En god kundrelation kan ta år att bygga upp. Därför är det så viktigt att uppkopplingen fungerar. Skulle belastningarna bli för stora och systemet stanna upp så lämnar besökaren butiken – och med den intäkterna. Driftsäkerhet och snabbhet är a och o inom retail.

Visste du att IP-Only och DGC integrerades i januari 2018, vilket gör oss till ett av de största företagen inom datakommunikation och telefoni? Sammanslagningen gör att vi kan erbjuda fler och bättre tjänster till dig inom handel och retail. Läs mer.

Oavsett bransch finns en lösning för dig

Butik
Helhetslösning gällande kommunikationen. Fiberbaserat wan med lan, wifi och beacons för att säkra kommunikation och kundupplevelese i butiken.

Restaurang
WAN, LAN och WiFi ger kunder och anställda möjlighet jobba trådlöst och koppla upp sig mot gästnätverks och interna system utan att sitta fast bakom en kassa.

Hotell
Fiberbaserat wan med wifi är en självklarhet för alla hotell. Vi säkerställa ett stabilt och driftsäkert nät för alla kommunikation

Jag vill veta mer

Vi har fina referenser från kunder inom handel och retail

Vi är stolta att sen många år ha fått förtroendet att lösa tekniken åt några av Nordens mest kända retailföretag – bl a Clas Ohlson och Systembolaget. De har goda skäl att välja IP-Only: snabbheten, säkerheten och att vi smidigt skräddarsyr efter kundens specifika behov. Det är fördelen med att vi driver och äger vårt eget nät.
Vårt nät växer i takt med att ditt butiksnät utvecklas. Alla butiker får samma lösning, medan du ökar antalet användare. På så sätt behöver medarbetarna inte lära sig nya system. De kan enkelt flytta runt i butiksnätet. När tekniken fungerar kan du fokusera på kunderna.

Medarbetare på Clas Ohlson

Clas Ohlson

Clas Ohlson använder sig av våra fibertjänster för att koppla ihop sina verksamhetsställen.

Kundlösning: Clas Ohlson
Mobilen i högsta hugg

Office Depot

Med vår WAN-lösning får Office Depot ökad stabilitet och säkerhet i leveransen.

Kundlösning: Office Depot

ÖoB

Landets samtliga ÖoB-varuhus, som ägs av Runsvengruppen AB, väljer IP-Only som leverantör av moderna nättjänster.

Läss pressmeddelandet

Sibylla

IP-Only valdes som leverantör av nätlösning för Sibyllas landsomfattande verksamhet.

Läs pressmeddelandet

Inspiration för dig som företagare.

På vår inspirationssida hittar du artiklar och annat spännande material för dig som företagare. Läs bland annat om hur globalisering och e-handel gör att den fysiska butiken måste konkurrera med ett förändrat köpbeteende. Samtidigt innebär digital teknik helt nya möjligheter även för den fysiska butiken.

Läs mer på vår inspirationssida

WiFi ett nytt säljargument och lojalitetsverktyg

Tekniken är ett osynligt säljargument som bidrar till butiksupplevelsen. Ta exempelvis WiFi för restauranger så är det en given ingrediens för att krydda besöket och attrahera nya gäster, särskilt yngre målgrupper och barnfamiljer. Med IP-Only kan du utnyttja styrkan i ett modernt WiFi hela vägen och hålla kunddialogen levande. Det skapar tillit och rätt använt det bästa som finns: kundlojalitet.

För butiker kan det exempelvis vara WiFi med realtidsinformation och erbjudanden till kunderna eller snabb kontakt mellan kassan och lagret. Idag är mobilen en kompass som inspirerar konsumenter var de ska handla, när och hur. Med en smart it-lösning är du rustad för nya köpbeteenden. På dina villkor och konsumenternas. Har du ett smart system kan du frigöra kraft – och yta – i butiken genom att snabbt och automatiskt kommunicera internt och externt. Det ger dig en kostnadseffektiv fördel – och pris är som vi alla vet extra viktigt inom retail. Du kan även koppla systemet med underleverantörer för snabb kundservice och på så sätt ligga steget före i säljprocessen. Allt tack vare en snabb och stabil teknik.

Läs mer om vår tjänst WiFi Access

Tjänster för handel och retail

Nedan tjänster passar dig som jobbar inom butik, restaurang eller hotell:

Ikon - WAN från IP-Only

WAN

Knyt samman dina verksamhetsställen i ett nätverk, som administreras av dig eller oss.

Läs mer om WAN
Ikon - Internet från IP-Only

Internet

Koppla upp ditt företag mot resten av världen via våra olika anslutningstjänster.

Läs mer om Internet
Ikon - WiFi Access från IP-Only

WiFi Access

Ge dina verksamhetsställen trådlösa nätverk som vi administrerar och övervakar.

Läs mer om WiFi Access
Ikon - LAN Access

LAN Access

Anslut din utrustning och dina användare till ett lokalt nätverk som vi administrerar och övervakar.

Läs mer om LAN Access
Ikon - Managed firewall

Managed Firewall

Skydda din verksamhet och dina användare mot intrång och skadlig kod. Ditt företag ska leva tryggt på nätet.

Läs mer om Managed Firewall
Ikon - Nordic Cloud Exchange

Private Cloud Connect

Anslut moln- och tjänsteleverantörers produkter, privat och direkt till ditt WAN.

Läs mer om Private Cloud Connect

Jag vill veta mer om IP-Onlys lösningar för retailbranschen