Öppet nät

Nå dina kunder via vårt öppna nät.

Vi kopplar upp hela Sverige med fiber - både stad och landsbygd. Oavsett om du levererar internet, tv, telefoni, välfärdstjänster eller har en ny idé till tjänst kan du nå alla privatpersoner och företag som är anslutna till vårt nät.

Fördelar med Öppet nät från IP-Only

Vårt öppna nät uppfyller de högsta kraven när det gäller prestanda, tillförlitlighet, flexibilitet och säkerhet.

Du har kundrelationen

Vi ansluter slutkunden – du har kundrelationen. Erbjud dina tjänster lokalt eller nationellt. Erbjud internet, tv och telefoni till dina kunder - enskilt eller i paketeringar. Du marknadsför och administrerar dina tjänster via våra portal. Du sätter själv priser, kampanjer och andra villkor för tjänsterna.

Konkurrens på lika villkor

Du konkurrerar på lika villkor med andra tjänsteleverantörer – stora som små. Ingen får förtur i vårt öppna och neutrala nät. Vår erfarna supportorganisation ger dig snabb hjälp vid eventuella fel i vårt nät. Det finns även möjlighet att synas i vår marknadsföring.

Nära till kunden

Du kan nå hela Sverige från en eller flera anslutningspunkter i Sverige.

Enkelt att hantera

Du får tillgång till våra system både för att beställa, se driftstatus och felsöka.

Säker förbindelse

Var trygg i vårt säkra och stabila fibernät.

Tjänsteleverantörer i vårt öppna nät

Nedan är ett urval av våra tjänsteleverantörer som finns i vårt öppna fibernät. Kontakta oss om du också är intresserad av att erbjuda dina tjänster till privatpersoner och företag via vårt fibernät.

Jag vill veta mer om Öppet nät