Snabba fördelar som talar för sig

IP-Only är en fullskalig teleoperatör. Vi ger dig en kraftfull och flexibel plattform som levererar helt enligt dina önskemål. Vårt välutbyggda telefoninät har högsta tillgänglighet och kvalitet och vi har lång erfarenhet av såväl traditionell som SIP-baserad telefonianslutning. Att skapa skräddarsydda Voice-lösningar som talar klarspråk börjar med att lyssna – på dig och dina behov. Och därefter matcha behoven med flexibla telefonilösningar. Det är förstås extra viktigt om ditt företag är extra kommunikationsintensivt, exempelvis ett kundcenter.

SIP-Trunk

Spara pengar med SIP Trunk. En internetanslutning kombinerat med telefoni gör att du slipper dubbla accesskostnader för röst- och datakommunikation. IP-Onlys tjänst ger dig största möjliga flexibilitet, skalbarhet och tillgänglighet.

SIP Trunk för telefoni levereras över samma gränssnitt som dina datatjänster. Du tar tillvara på tekniken du redan har. Med SIP-Trunk ansluter du en SIP-baserad växel eller liknande mot vårt telefoninät och sen vidare mot det publika nätet, PSTN.

Läs mer om SIP Trunk

Kontaktcenter och växeltjänster

IP-Onlys kontaktcenter är utvecklat för att hantera många olika kontaktvägar – inte bara telefoni. Läs mer om kontaktcenter.

Vår nätbaserade växellösning är skalbar och enkel att skräddarsy ända ner på anknytningsnivå. Läs mer om växeltjänster.

Kontakta mig