Framtidsfiber.

Samarbete – vägen till fibermålet.

Vår vision är att bygga ett öppet och neutralt fibernät för alla – där innovation och tjänster får utvecklas utan begränsningar. En vision som når och överträffar regeringens bredbandsmål. Vi bygger det till bostäder i stad och på landsbygd. Till företag och offentlig sektor. I samarbete med regioner, kommuner, organisationer och privatpersoner. Så låt oss tillsammans bygga Sveriges nya fibernät.

Fiber för hela samhället

Vingåkers kommun bygger och skapar ett smart och hållbart samhälle och landsbygd tillsammans med IP-Only. Se filmen där vi berättar mer om den digitala utvecklingen som just nu pågår för fullt i Vingåker. Filmen visar på nyttan som fiber möjliggör – både för samhället och den enskilde medborgaren.

Läs mer på smartfiberland.se

Samarbete med kommuner

Vi jobbar tillsammans med kommuner och företag som delar vår vision - att alla ska ha tillgång till ett öppet och neutralt fibernät. Samarbete är vägen till fibermålet och på denna sida kan du se videoreportage från några av våra 450 projekt runt om i Sverige.

Se filmer från samarbeten och invigningar
Regina Westas, Vingåker

Vill du ha en referens?

Vi samarbetar med många kommuner runt om i landet. Vill du veta mer om hur det är att jobba med oss och hur IP-Only och Vingåker kommun tillsammans har skapat ett Sverigeunikt fiberprojekt? Välkommen att kontakta en utav våra samarbetspartners, Regina Westas - bredbandssamordnare på Vingåker kommun.
+46(0)70 - 554 96 16
regina.westas@vingaker.se

Smart Fiberland

IP-Only har ambitionen att investera 15 miljarder kronor fram till 2020 på fiberutbyggnaden. Av dessa investerar vi minst 7 miljarder i glesbygd och landsbygd. Vi har en mängd pågående framgångsrika samarbeten med kommuner och regioner över hela Sverige. Vi söker ständigt nya samarbeten.

Besök smartfiberland.se för mer information
Fibergrävning i Vingåker

Vi finns i hela landet

Vi vill bygga bort den digitala bredbandsklyftan så att alla ska få tillgång till fiber. På hemsidorna för våra regionala satsningar kan du läsa mer om vad som händer i de olika kommunerna, se vårt utbud av tjänsteleverantörer samt beställa fiber.

Våra lokala sidor
Therese Bengard

"Uppkoppling lika nödvändigt som el."

Terese Bengard, verksamhetschef på Hela Sverige ska leva, anser att det höjda bredbandsmålet är ett steg i rätt riktning.

Läs artikeln
Tidningsomslag Smart Fiberland

Läs vårt magasin

Här kan du ladda ner och läsa vårt magasin Smart Fiberland. Vi pratar bland annat om hur privata aktörer är viktiga för att nå bredbandsmålet, om hur uppkoppling är lika självklart som el och hur Halland är på väg mot 100 %.

Ladda ner tidningen

Kontakta oss

Är din kommun intresserad av ett samarbete med IP-Only eller vill veta mer om vad vi kan hjälpa er med är ni välkomna att kontakta våra regionchefer.

Kontaktinformation till regionchefer