Vi ♥ samarbete.

Vägen till fibermålet.

Vi jobbar tillsammans med kommuner och företag som delar vår vision - att alla ska ha tillgång till ett öppet och neutralt fibernät. Samarbete är vägen till fibermålet och på denna sida kan du se videoreportage från några av våra 450 projekt runt om i Sverige.

Gotland

Röda Korset, Region Gotland och IP-Only gör en gemensam satsning för att digitalisera Gotland. Gotland har lyckats med fiberutbyggnaden och nu görs en storsatsning för att få så många som möjligt att använda de digitala möjligheterna.

Mer information

Kalix

Kalix kommun och IP-Only har tecknat en avsiktsförklaring för att i samverkan lägga grunden för det nya digitala samhället. Tillsammans är målsättningen att mer än 95 procent av kommunens medborgare ska ha tillgång till snabbt och stabilt fibernät senast år 2020.

Mer information

Halland

Region Halland har via offentlig upphandling valt IP-Only som enskild samarbetspartner för att utföra en länsövergripande utbyggnad av infrastruktur för bredband i Halland. Det är första gången i Sverige som ett län tar ansvaret för utbyggnaden av bredband.

Mer information

Norrköping

Norrköpings kommun, Norrköping Vatten och Avfall, IP-Only och byNet kommer genom en unik samarbetsmodell att erbjuda alla fastigheter inom Vikbolandet anslutning till ett öppet och neutralt fibernät.

Mer information

Vingåker

Vingåkers kommun bygger och skapar ett smart och hållbart samhälle och landsbygd tillsammans med IP-Only. Se filmen där vi berättar mer om den digitala utvecklingen som pågår för fullt i Vingåker.

Mer information

Jämtland

Hösten 2015 har IP-Only tagit ett första steg för att göra det möjligt för alla invånare i Jämtland att få fiber.

Mer information

Röster från fibersverige.

Jobb och tillväxt kräver en modern digital infrastruktur. Det kräver också att alla kan vara med. Tillsammans med kommuner och regioner bygger vi framtiden. Här kan du se reportage från invigningar av våra lokala fibernät runt och i landet.

Gotlands fibersuccé

Gotland ligger i Sverigetopp när det gäller fiberutbyggnad både i tätort och på landsbygd. Se filmen där vi berättar mer om succén.

Mer information

Vikbolandet

IP-Only och Norrköpings kommun erbjuder genom en unik samarbetsmodell alla fastigheter på Vikbolandet anslutning till ett öppet och neutralt fibernät. Se filmen från invigningen av första etappen.

Mer information

Östersund

IP-Only har kraftigt ökat takten i fiberutbyggnaden i Jämtlands län. Statistik från 2016 visar att ökningen av antalet anslutna hushåll i Östersund, Krokom och Åre är 600 procent i jämförelse med Jämtkraft Telekoms sista verksamhetsår 2015.

Mer information

Vingåker

IP-Only invigde Läppenätet i Vingåker den 7 oktober. Detta är första steget mot att digitalisera Vingåker, ett arbete IP-Only framgångsrikt driver i nära samarbete med kommunen.

Mer information

Föllinge

I december 2016 invigde vi fibernätet i Föllinge, Jämtland. IP-Only och Krokom kommun samarbetar för att ge alla i kommunen tillgång till fiber.

Mer information

Smart Fiberland

IP-Only har ambitionen att investera 15 miljarder kronor fram till 2020 på fiberutbyggnaden. Av dessa investerar vi minst 7 miljarder i glesbygd och landsbygd. Vi har en mängd pågående framgångsrika samarbeten med kommuner och regioner över hela Sverige. Vi söker ständigt nya samarbeten.

Besök Smartfiberland.se för mer information

Är du intresserad av ett samarbete med IP-Only?

Är din kommun intresserad av ett samarbete med IP-Only eller vill veta mer om vad vi kan hjälpa er med är ni välkomna att kontakta våra regionchefer. Mejladresser hittar du på vår kontaktsida.