Karriär.

Arbetsgivaren IP-Only

Vi är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet.

Medarbetare från IP-Only i möte

Värdegrunden som en kompass: IP-Only Rules

Företagskultur är viktigt; den hjälper till att få våra kunder nöjda och våra medarbetare att må bra. ALLA anställda påverkar tillsammans vår utveckling och framtid och vi tror att en viktig förutsättning för vår fortsatta höga och lönsamma tillväxt är en drivkraft underifrån, en väl förankrad företagskultur hos våra medarbetare. IP-Onlys företagskultur ska spegla våra attityder och hjälpa oss att med större grad av frihet och automatik agera i samma anda och bidra i varje enskild handling genom ansvar och eget tänkande. Vi tror på enkelhet, att alla kan bidra med att ta egna initiativ, att vi ska ha förmågan att hålla fart med kvalitet och sist men inte minst ha ett öppet hjärta gentemot våra kunder och varandra. För oss handlar det om att alla enkelt ska förstå vår övergripande tanke om vad vi vill åstadkomma, hur vi ska arbeta och uppfattas samt vad som är vår affär. Vi ska alla springa åt samma håll, och allas insats påverkar våra kunder och vår tillväxt. Nu bygger vi ett IP-Only som ska få de andra att blekna – helt enkelt: IP-Only RULES!

Läs mer om IP-Only Rules

Våra anställda:

Johannes Mohlén, IP-Only

Johannes Mohlén

Chef Aktiva Nät

"Jag hade aldrig kunnat förutspå vart min anställning på IP-Only skulle leda mig. Bolagets arbetsklimat samt vilja att utmana har bidragit till en konstant personlig utveckling i takt med att branschen utvecklats och vi upptäckt nya möjligheter. De människor jag har förmånen att arbeta med är en ständig källa till ny energi och inspiration."

Medarbetare på IP-Only i lunchrum

Mångfald

På IP-Only är vi övertygade om att mångfald berikar och stärker alla organisationer och verksamheter. Därför strävar vi efter att vår organisation ska avspegla mångfalden i dagens samhälle. Det innebär att alla, oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, ska känna sig välkomna och ges samma möjligheter på IP-Only. IP-Only präglas av öppenhet, enkelhet och engagemang, och vi vill alltid komma i kontakt med människor som delar våra värderingar och som brinner för att göra skillnad!

Medarbetare från IP-Only på segelbåt

Förmåner

Vi på IP-Only äger förvisso Sveriges häftigaste fiberinfrastruktur men inget skulle vara möjligt utan våra medarbetare som är den allra viktigaste resursen. Det ska vi värna! Hos oss är det självklart att vara en arbetsgivare som satsar på att skapa en arbetsplats där alla ska må och prestera bra och vi tror att en förutsättning för det är att kropp och sinne är i balans. Därför försöker vi på olika vis uppmuntra till aktiviteter för att ta hand om oss själva. Förutom friskvårdsbidrag till alla har vi också återkommande aktiviteter som spinning, core-träning, tennis, inspirationsföreläsningar och kurser i mindfulness. Vi tror också att ett gott ledarskap lägger en grund till en god arbetsmiljö och satsar därför på ledarutveckling.

Vi har självklart kollektivavtal som ger trygghet till dig som anställd, med förmåner som föräldralön, tjänstepension och tid till familjen i form av halvdagar och genom vår förmånsportal, ytterligare förmåner som upphandlats till förmånliga priser.

Sist men inte minst, vi vill vara ett företag som skrattar och har roligt tillsammans. Därför bjuder vi våra anställda på flera konferenser och aktiviteter varje år, förutom julfest och sommarkickoff, firar vi alltid Valborg tillsammans. För Valborg, det är viktigt här i Uppsala!