Fiber till villa.

Fiber till hem över hela landet.

Fibernät för framtiden.

Tänk dig att alltid surfa utan väntetider. Att allt du gör på Internet fungerar supersnabbt, även om resten av familjen är ute på nätet samtidigt. Det här blir nu verklighet när allt fler får tillgång till ny modern teknik, så kallad optisk fiber.

Oändliga möjligheter.

Med fiber har du alltid tillräcklig kapacitet för att hela familjen samtidigt ska kunna surfa, se på TV, streama filmer på nätet, spela online, arbeta effektivt på distans och göra mycket annat på en och samma gång.

Beställ fiber

Häng med på fiberresan

Följ med oss på en resa med fiber genom stad och landsbygd och hur vi gör det möjligt – genom allt från beställning till grävning och installation i ditt hem.

Gå till vår sida för fiberresan

Medlemskap i Villaägarna

När du tecknar ett fiberavtal med IP-Only så bjuder vi dig på ett medlemskap i Villaägarna. Medlemskapet gäller i 24 månader från det att din fiber är installerad och uppkopplad mot vårt fibernät.

Läs mer om medlemskap i Villaägarna

Hela Sverige får fiber.

Regeringens bredbandsmål är att 95 % av hushållen i Sverige ska ha tillgång till riktigt snabbt bredband senast år 2020. IP-Only är en del i detta samhällsprojekt och gräver nu ner fiber på många håll i landet.

Att vara ansluten till fiber har många fördelar:

Du har alltid tillräcklig bandbredd. Tillräcklig kapacitet för att hela familjen samtidigt ska kunna surfa, se på TV, streama filmer på nätet, spela online, arbeta effektivt på distans och göra mycket annat på en och samma gång.

Kapaciteten i själva fibern räcker för alla tänkbara nya behov i framtiden, möjligheterna är nästintill oändliga.

Fiber ger tillförlitlig och stabil uppkoppling. Kabeln är inte känslig för elektriska störningar, som åska, på samma sätt som kopparledningar.

Ett öppet fibernät med fri konkurrens ger billigare tjänster och du kan sänka dina kostnader varje månad.

Vi har marknadens bredaste palett av innehållsleverantörer.

En fiberanslutning är en investering som även kan höja värdet på din fastighet.

Svar på dina frågor

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga!

Besök vårt kundforum